Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site
Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Τι είναι πιο κοντά

 2: Όχι άλλο με ποντίους ...

 3: Ζαμπόν για τόστ

 4: Ποντιακή αναπάρασταση

 5: Η Τηλεφωνική επικοινωνία...

 6: Πονοκέφαλος

 7: Πλανήτης γη!!!

 8: Ο Μήτσος ...!

 9: 50 λεπτα

 10: Υπάρχουν και χειρότερα

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
deperni
deperni

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
752411506
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
11 - 5 - 2021

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με την Σελήνη από την θέση του Υδροχόου, σε αρμονική όψη για εσάς του Κριούς είναι μια μέρα όπου θα μπορούσατε να εκφράσετε τον έντονο ανθρωπιστικό σας χαρακτήρα και να εξυπηρετήσετε πρόσωπα που αγαπάτε. Με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και τον Άρη από την Παρθένο εκτονώστε την ενέργεια σας σε περίεργα χόμπυ ή σε διάφορα ασυνήθιστα πεδία ενδοσκόπησης που εσείς θα αποφασίσετε. Η δύσκολη όψη του Ουρανού με τον Πλούτωνα, εφιστά την προσοχή σε συγκρούσεις του προκαλούνται στο περιβάλλον σας, οπότε φροντίστε να μην είστε εριστικοί και ισχυρογνώμονες, έτσι ώστε τα νεύρα σας να εξαντλούνται και να καταρρέετε συναισθηματικά.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Με τον Ήλιο και το Δία στο ζώδιο του Ταύρου και την Σελήνη σε δυσαρμονική όψη από την θέση του Υδροχόου, έχετε την τάση σήμερα να προβάλλεται την δυναμική σας προσωπικότητα και να ξεχωρίσετε, αναδεικνύοντας είτε τα εξωτερικά είτε τα εσωτερικά σας πλεονεκτήματα. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρειάζεται να δείξετε στην κακή χρήση που ενδεχομένως να κάνετε στα προσόντα σας. Η καλοσύνη πολλές φορές μπορεί να φτάσει στην ευπιστία ή δεν θα θεωρηθεί απίθανο να σπαταλήσετε ασυλλόγιστα τις δυνάμεις σας και να εξαντληθείτε νευρολογικά. Υπερβολική ευαισθησία, ενδοκρινολογικές ανωμαλίες και αναστάτωση του μεταβολισμού είναι πιθανόν να συμβούν για αυτό διοχετεύστε την ενέργεια σας σε σωματικές ασκήσεις, διώχνοντας την πλεονάζουσα ενέργεια από τον εγκέφαλό σας.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τον Κρόνο σε ευνοϊκή όψη για εσάς, είναι μια καλή μέρα για να βάλετε στόχους στις ενέργειες σας και να αφαιρέσετε τις περιττές πολυτέλειες-γαρνιτούρες στις οποίες είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς. Αδράξτε την ευκαιρία να εκφράσετε τις απόψεις σας, να αναλάβετε τις υποχρεώσεις που σας αναλογούν, έτσι ώστε η αρμονία και η ομορφιά να έρθουν στην καθημερινότητα σας. Αν αναρωτιέστε γιατί αυτό το χρονικό διάστημα κάποιες αδελφές ψυχές απασχολούν το μυαλό σας, να είστε σίγουροι ότι το καρμικό μάθημα αγάπης είναι αυτό που τακτοποιείτε μέσα σας, για αυτό ακούστε τις αλήθειες που σας αποκαλύπτουν οι άλλοι. Άλλωστε όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Με την Σελήνη στον Υδροχόο και τον Κρόνο-Ουρανό σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε μέσα σας παγωμένα κομμάτια του εαυτού σας που σας καθηλώνουν και σας δυσκολεύουν να έρθετε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη σε γειτονικό ζώδιο για εσάς και η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε και να απολαύσετε αρκεί να τολμήσετε να ανοίξετε την καρδιά σας εκφράζοντας αυτό που πραγματικά θέλετε. Ο Άρης από την Παρθένο σας βοηθά στην όλη σας προσπάθεια. Άλλωστε δεν είναι αρνητικό να είναι κανείς ευαίσθητος, απλά η έλλειψη εκδήλωσης αυτών οδηγεί σε κάτι δυσαρμονικό και δυσάρεστο. Να θυμάστε ότι οι αλήθειες που σας αποκαλύπτονται σήμερα προάγουν την ελευθερία σας!

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με την Σελήνη απέναντί σας και τον Ουρανό σε ευνοϊκή όψη για εσάς τους Λέοντες, είναι μια καλή μέρα για να φωτίσετε με καθαρότητα και διαύγεια το δρόμο τον δικό σας όσο και των άλλων. Ο έντονος μαγνητισμός που ασκείτε σήμερα σας προτρέπει να συζητήσετε και με όπλο την αλήθεια να ξεκαθαρίστε και να διαχωρίσετε την θέση σας στα θέματα που σας απασχολούν. Παράλληλα η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από την Παρθένο σας ευνοούν να οργανώσετε την καθημερινότητα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο την χαρά και την διασκέδαση.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Με την Σελήνη από τον Υδροχόο σε ψυχολογική όψη για εσάς τους Παρθένους, τον Άρη στο ζώδιο σας και τον Ποσειδώνα απέναντί σας, φροντίστε να μετριάσετε την επιθετικότητα σας και να πάρετε επαφή με την έντονη συναισθηματική φόρτιση που έχετε σήμερα. Τυχόν φοβίες και ψυχοσωματικές ενοχλήσεις, σας οδηγούν σε υστερικές συμπεριφορές με αποτέλεσμα να δημιουργείτε έντονο πρόβλημα στο περιβάλλον σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας δημιουργικά, ανοίξτε την καρδιά σας και συνεργαστείτε άμεσα με το ένστικτό σας και τα συναισθήματα σας.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με την Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου, τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιο σας και την Αφροδίτη να σας χαμογελά από τους Διδύμους, εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα βάζοντας εσωτερικά όρια μέσα σας σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Φροντίστε να εκφράσετε τον ανθρωπιστικό σας χαρακτήρα, μη περιορίζοντας τα θέλω σας και αναζητήστε την ομάδα εκείνων των ανθρώπων που θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα ξεπαγώνοντας τα συναισθήματα σας. Είναι σίγουρο ότι η παρουσία του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο σας κρατά επιφυλακτικούς αλλά μην ξεχνάτε ότι τώρα είναι η ευκαιρία να αναγεννηθείτε και να αφοδεύσετε το δηλητήριο του πόνου που σας προκάλεσε στο παρελθόν η κοντινότητα στις σχέσεις. Όσο πιο κατάματα δείτε την αλήθεια, τόσο πιο γρήγορα θα ανοιχτούν πύλες μπροστά σας που θα σας οδηγήσουν στην ελευθερία.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Η Σελήνη από τον Υδροχόο και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, σας δυσκολεύει να εκφράσετε τον εαυτό σας, να χαρείτε και να απολαύσετε την σημερινή μέρα. Με τον Ήλιο, το Δία και τον Ερμή απέναντί σας, επικοινωνήστε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο όλες τις εκκρεμότητες που σας απασχολούν και σταθεροποιήστε με θάρρος και δυναμισμό τα κεκτημένα σας. Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας από τον Αιγόκερο, ενδεχομένως να σας φέρει αντιμέτωπους με φοβίες σας, οπότε καλό θα ήταν να ζητήσετε βοήθεια από φίλους σας, αποκαλύπτοντας μαζί τους αλήθειες που θα σας εξελίξουν.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η όψη της Σελήνης από το ζώδιό σας με τον Άρη στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού, σας βοηθά να είστε λειτουργικοί και αποτελεσματικοί στον προσωπικό τομέα και σε πρακτικά θέματα. Σε συναισθηματικό, οικογενειακό κι επαγγελματικό επίπεδο, αποφύγετε να κινηθείτε μέσα από σχέσεις που δεν πληρούν προϋποθέσεις αλλά και να αφήνετε τα πράγματα να αιωρούνται χωρίς να παίρνετε και εσείς τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Με την Σελήνη στο γειτονικό σας ζώδιο, σε δύσκολη όψη με τον Ερμή από τον Ταύρο και τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, η σημερινή μέρα για εσάς του Αιγόκερους είναι ιδανική για να διερευνήσετε τα όρια της εξέλιξης σας μέσα από γνώσεις, συζητήσεις, που προάγουν την αλήθεια ανακαλύπτοντας έτσι μια άλλη πλευρά του εαυτού σας και του κόσμου ολόκληρου. Με τον Άρη από την Παρθένο, φροντίστε να μην αμφισβητήσετε τόσο βαθιά τον εαυτό σας και τον καταδικάσετε σε απομόνωση από οτιδήποτε μπορεί να σας λυτρώσει ή να σας κάνει να νιώσετε την ζωή με πληρότητα. Κρατήστε τους φίλους κοντά σας.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με την Σελήνη στο ζώδιο σας και την Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση από το ζώδιο των Διδύμων είναι μια καλή μέρα να έρθετε σε επαφή με φίλους σας, να ανταλλάξετε απόψεις, ιδανικά, ανθρωπιστικές διαθέσεις. Θα σας συνιστούσαμε να είστε διαλλακτικοί στις αλήθειες που σας αποκαλύπτουν οι άλλοι και καθώς ο Ερμής έχει περάσει στο Ταύρο προσπαθήστε να μην είστε ισχυρογνώμονες και γεμάτοι κριτική διάθεση στις συναναστροφές σας. Άλλωστε ο Κρόνος εξακολουθεί να είναι ανάδρομος από το Ζυγό και να σας δίνει καρμικά μαθήματα σχέσεων και συνεργασιών. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή του, ξεπαγώστε τα συναισθήματα σας ώστε να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που σας ταιριάζουν.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Με την Σελήνη στον Υδροχόο και την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα από τον άξονα Ιχθύ-Παρθένου αποφύγετε την σημερινή μέρα κάθε είδους υπερβολής και κατάχρησης, προστατεύοντας τον εαυτό σας από ανεξέλεγκτες καταστάσεις που σας βγάζουν εκτός ορίων. Ιδιαίτερη προσοχή να δείξετε σε διαστροφές της αισθητικής, του αισθησιασμού σας που θα σας οδηγήσουν να χάσετε την εσωτερική σας αρμονία. Διοχετεύστε το δυναμισμό σας σε καλλιτεχνικές διεξόδους για να εκτονώσετε με ασφαλή τρόπο την ζωτική σας ενέργεια και ανοίξτε την καρδιά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμα και σε ομάδες που θα σας βοηθήσουν να μαλακώσετε συναισθηματικά αποκαλύπτοντας σας πόσο ανάγκη έχουμε τελικά ο ένας τον άλλον.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 9
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 82
Μέλη: 0
Σύνολο: 82

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 332

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3585145
Ψήφοι: 11322

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25902

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 24015

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22922

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21380

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19230

·  - Fish Money
Προβολές: 19189

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18829

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18596

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 18375

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 17945


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.33 Δευτερόλεπτα