Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site
Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: women rulzzz

 2: Η δασκάλα ρωτάει..

 3: Πόντιοι

 4: Η εξομολόγηση

 5: Πειραματικό χάπι

 6: Ο Καθρέφτης

 7: Έχει κανείς μαύρο σκύλο;

 8: Πως μια κόρη ...

 9: Κρουαζιέρα

 10: Σκουλήκια

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
XANIOTIS1
XANIOTIS1

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
760381066
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
6 - 7 - 2022

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Πάρτε αποστάσεις από συζητήσεις που περιέχουν χάωση και ένταση και από ό,τι φαίνεται είναι αδύνατον να υλοποιηθεί, λόγω φόρτισης δικής σας ή των συνομιλητών σας να καταλήξουν αυτή την περίοδο σε θετικό αποτέλεσμα. Αφιερώστε την περίοδο του Σαββατοκύριακου στο να αξιολογήσετε μόνοι σας ή με τη συμβολή κοντινών σας προσώπων τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο και σας υπερβαίνουν σε αντοχές, αλλά και σε επίπεδο κατανόησης. Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους φίλους του ζωδίου, φορτίζουν θετικά τη διάθεσή σας στον ερωτικό τομέα, αρκεί να αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις με τον Άρη απέναντι σας.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Η δύσκολη όψη της Σελήνης από τον Υδροχόο, έρχεται σήμερα να θέσει την αναγκαιότητα σημαντικών ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις και συνεργασίες. Παλιοί τρόποι και επιλογές είναι σημαντικό να αναθεωρηθούν αλλά από την άλλη καινούριοι τρόποι και πρωτοποριακές μέθοδοι που σκέφτεστε να εφαρμόσετε είναι σημαντικό να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τα Σαββατοκύριακο αλήθειες που αφορούν σχέσεις συνεργασίες αλλά και οικονομικά ζητήματα βγαίνουν με ένταση στο φως με στόχο να αποδιαστρεβλωθούν και σας βοηθούν να αναλογιστείτε αν αυτό που συντηρείτε με τόσο κόπο στη ζωή σας, σας παρέχει τελικά την συναισθηματική και υλική ασφάλεια πού τόσο έχετε ανάγκη. Η όψη του Δία με την Αφροδίτη ευνοεί τον ερωτικό τομέα, αλλά και τα ταξίδια.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η εύνοια της Σελήνης στον φιλικό σας Υδροχόο και της Αφροδίτης και του Δια στο ζώδιο σας, σας φέρνει σε επαφή σήμερα με φιλικά πρόσωπα αλλά και συνεργάτες και οι συζητήσεις που προκύπτουν μπορούν να σας διαφωτίσουν αποτελεσματικά σε σχέση με επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και ζητήματα που αφορούν τον τομέα των σχέσεων. Οργανώστε με τον σύντροφο και τους φίλους σας τρόπους διασκέδασης για το Σαββατοκύριακο αποφεύγοντας να εμπλακείτε σε χαοτικές και μπερδεμένες καταστάσεις, που θα σας φθείρουν και θα σας απομυζήσουν και συναισθηματικά και ενεργειακά. Η ανάγκη σας για αποδοχή και αγάπη μπορεί να βρει χωρο αυτό το Σαββατοκύριακο αρκεί να αποφύγετε αυτό-εξαπατήσεις αλλά και εξαπατήσεις μέσω υποσχέσεων, που δεν είστε σε θέση να τηρήσετε.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Έντονες πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και σε πρακτικά ζητήματα σας επιφορτίζουν με κούραση και άγχος από τη μια. Από την άλλη η διάθεση για διασκέδαση χαλάρωση και συναισθηματική ανατροφοδοσία βρίσκει ανταπόκριση το Σαββατοκύριακο που έρχεται με τη Σελήνη και τον Ποσειδώνα να σας ευνοούν και αυτό ισορροπεί τα άκρα που περιέχει αυτή η περίοδος. Στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα είναι απαραίτητο να υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από μέρος σας, χωρίς να είναι απαραίτητο να φτάσετε σε ακρότητες και οριστικές ρήξεις. Δώστε προσοχή σε θέματα ψυχικής και σωματικής ισορροπίας.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη απέναντι σας, σας προτρέπει να αναθεωρήσετε παλιούς τρόπους που δεν αποδίδουν αλλά και να αποφύγετε υπερβολές στην προσπάθεια σας να υποστηρίξετε νέους τρόπους που ουσιαστικά δεν κατέχετε. Το μέτρο ανάμεσα σε άκρα υπερβολών τόσο στον συναισθηματικό τομέα όσο και σε θέματα σχέσεων και οικονομικών θεμάτων είναι το ζητούμενο για εσάς αυτή την περίοδο. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Το Σαββατοκύριακο, σχέσεις που περνούσαν κρίση επαναπροσδιορίζονται θετικά, αλλά και νέες γνωριμίες κινούνται σε θετικό δρόμο με την στήριξη αγαπημένων σας ανθρώπων. Ταξίδια και μετακινήσεις καλό είναι να είναι άψογα οργανωμένα.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Αποφύγετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα και μην καταναλωθείτε σε συζητήσεις που δεν είστε είτε εσείς είτε ο συνομιλητής σας έτοιμοι να υποστηρίξετε πρακτικά. Θέματα διασκέδασης, εκδρομές και ταξίδια την περίοδο του Σαββατοκύριακου θα χρειαστούν πολύ καλή οργάνωση, ώστε να αποφύγετε ανατροπές και εντάσεις, με τη Σελήνη απέναντι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και δύσκολη όψη με το Δια και την Αφροδίτη να επιφυλάσσουν ταλαιπωρίες. Δώστε χωρο αυτό το Σαββατοκύριακο στις συναισθηματικές σας ανάγκες και χαλαρώστε. Ανατροφοδοτηθείτε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και φανείτε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που στερούνται ρεαλισμού και επαφής με την πραγματικότητα.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Οι θετικές όψεις της Σελήνης, του Δία και της Αφροδίτης ευνοούν σήμερα επαφές και συζητήσεις στον επαγγελματικό και φιλικό τομέα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας, σας εφιστά την προσοχή σε εντάσεις και ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων. Λάθος επιλογές στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών αλλά και ο φόβος σας να «δείξετε» τον αυθεντικό σας εαυτό έχουν περιπλέξει έντονα τη ζωή σας. Πρόσωπα που περιέχουν σημαντικές αλήθειες για εσάς μπορούν να σας βοηθήσουν να από-διαστρεβλωθείτε. Διασκεδάστε και ανατροφοδοτηθείτε, αλλά αποφύγετε να αφήσετε την οργάνωση ταξιδιών και εκδρομών στην τύχη τους την περίοδο του Σαββατοκύριακου, διότι το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένταση και χαοτικές καταστάσεις. Οι αδέσμευτοι δοκιμάστε την τύχη σας στον ερωτικό τομέα αλλά χωρίς να βιαστείτε να ενθουσιαστείτε.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Ξεκαθαρίσματα πλανών και φαντασιώσεων σας ζητά να κάνετε η σημερινή μέρα με τη Σελήνη σε δύσκολη όψη από το ζώδιο του Υδροχόου τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε οικονομικούς σας στόχους. Αποφύγετε να ξοδευτείτε άλλο σε σενάρια και φαντασιώσεις που δεν έχουν ούτε την υποδομή αλλά ούτε και την ρεαλιστική υπόσταση, ώστε να υλοποιηθούν όσο και αν αυτό σας πληγώνει. Το Σαββατοκύριακο, με την εύνοια του Ήλιου και της Σελήνης απέναντι σας, προσωπικά θέματα, που σας απασχολούν, ευνοούνται, ώστε να έχουν θετική έκβαση αλλά και απρόσμενες θετικές εξελίξεις σας εκπλήσσουν ευχάριστα με τη βοήθεια και την αγάπη των φίλων σας. Δώστε χωρο και χρόνο στον ερωτικό τομέα.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Έντονα ξεκαθαρίσματα φέρνουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο κενά και λάθη που περιέχουν οι επιλογές σας και οι στόχοι σας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην καθημερινότητα σας. Η έντονη συναισθηματική φόρτιση σας οδηγεί σε αδιάκοπες σκέψεις και συχνά σε λάθος επιλογές. Με την εύνοια της Αφροδίτης απέναντί σας αλλά και την παρουσία του κυβερνήτη σας του Δια, είναι απαραίτητο για την ψυχική και σωματική σας ισορροπία να αποστασιοποιηθείτε με στόχο να αποφορτιστείτε από εντάσεις και πολωμένες καταστάσεις. Ταξιδέψτε το Σαββατοκύριακο με αγαπημένα σας πρόσωπα, διασκεδάστε και αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές. Ευνοούνται οι γνωριμίες στον ερωτικό τομέα.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Κινηθείτε σήμερα με την επίγνωση ότι χρειάζονται σημαντικές αλλαγές για να ισορροπήσουν οι σχέσεις, αλλά και διάθεση αλληλεγγύης και αλληλοκατανόησης. Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις που στερούνται υποδομής και οργάνωσης. Σημαντικές αλλαγές που είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν, ώστε να νιώσετε σταθερότητα και ασφάλεια περιέχουν ανατροπές και συγκρούσεις και θα χρειαστεί να αποφύγετε ακρότητες και βίαιες συγκρούσεις. Η δυσκολία σας να είστε ευέλικτοι σε αλλαγές είναι το εμπόδιο που χρειάζεται αυτή την περίοδο να αντιμετωπίσετε. Αξιοποιήστε το Σαββατοκύριακο σε εσωτερική διευθέτηση γεγονότων και συναισθημάτων και επιτρέψτε στον εαυτό σας να συντονιστεί με το καλοκαιρινό κλίμα, δημιουργώντας θετικές επιλογές, ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η θετική όψη του Δια και της Αφροδίτης από το φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων και η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, φορτίζουν θετικά το κλίμα σήμερα. Η παρουσία θετικών ατόμων δίπλα σας αλλά και η επικοινωνία μαζί τους σημαντικών θεμάτων που σας απασχολούν, σας βοηθά να βρείτε λύσεις και μάλιστα με πολύ εποικοδομητικό αλλά και διασκεδαστικό και εγκάρδιο τρόπο. Αφιερώστε χρόνο το Σαββατοκύριακο στον εαυτό σας αλλά και στη σχέση με το σύντροφο και τα κοντινά σας πρόσωπα, παραμερίζοντας με θετική στάση αλλά και διάθεση ουσιαστικής και εγκάρδιας διευθέτησης τις δυσκολίες που έχουν δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Αποφύγετε υπερβολές σήμερα με την όψη Δία - Ποσειδώνα στον οικονομικό τομέα προσπαθώντας να καλύψετε κενά μοναξιάς ή υπαρξιακών αναζητήσεων, ξοδεύοντας χρήματα και την ενέργεια σας. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και δύσκολη όψη με το Δια και την Αφροδίτη, διαφοροποιήστε τη θέση σας από τη «φανταστική» πραγματικότητα που ξοδεύεστε εδώ και καιρό εστιάζοντας στην αντικειμενική πραγματικότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη να βγείτε με βοηθό τον ρεαλισμό και την λογική από ένα κυκεώνα σεναρίων, διλλημάτων και φαντασιώσεων. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε «δρόμους» που είναι ανοιχτοί για εσάς και μην ξοδεύεστε άλλο στο να προσπαθείτε να ανοίξετε «κλειστούς δρόμους» σε κάθε τομέα.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 16
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 291
Μέλη: 0
Σύνολο: 291

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 332

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3613112
Ψήφοι: 11322

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25934

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 24049

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22952

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21420

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19261

·  - Fish Money
Προβολές: 19225

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18862

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18631

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 18409

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 17976


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.21 Δευτερόλεπτα