Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet


Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Χάος...

 2: Κρουαζιέρα

 3: Στα τέσσερα

 4: Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας !

 5: Πέρα βρέχει....

 6: Τοτός

 7: Ράδιο Κορασίδης

 8: Επιλογή νύφης

 9: Ο μούτσος και το τζίνι!

 10: Πιστεύεις;

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
cemindil
cemindil

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
763691452
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
28 - 11 - 2022

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η έκλειψη Σελήνης σήμερα σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό στο ζώδιο σας αλλά και δύσκολη με τον ανάδρομο Δία στους Διδύμους, ευνοεί πληθώρα αποκαλύψεων αλλά και ανατροπές τόσο στα προσωπικά όσο και στα οικονομικά σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον οικογενειακό τομέα αλλά και σε μετακινήσεις και συμβόλαια. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του και μην βιαστείτε να πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις στους παραπάνω τομείς, μιας και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτή την περίοδο χρειάζονται επανεξέταση και μεγάλη προσοχή.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Αποκαλύψεις που προκύπτουν με την έκλειψη Σελήνης σήμερα στους γειτονικούς σας Διδύμους, σας βοηθούν, αν και με ένταση, να συνυπολογίσετε παραμέτρους που η κούραση και το άγχος σας είχαν ωθήσει να αφήσετε απ’ έξω. Από την άλλη, με την όψη συνόδου της κυβερνήτιδας σας Αφροδίτης με τον Κρόνο απέναντι σας στο Σκορπιό, καθώς και τον Ερμή ορδόδρομο πια στο ίδιο ζώδιο, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί σε ευκαιρίες στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα, που εσείς ελπίζετε ότι θα σας βγάλουν από τελματωμένες καταστάσεις, αλλά μπορεί να σας φέρουν αντίθετα αποτελέσματα, αν εσείς παρασυρθείτε.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάς γίνεται στο ζώδιο σας σήμερα, και με αυτή ολοκληρώνονται και οι εκλείψεις στον άξονα σας, που τα τελευταία χρόνια σας είχαν φορτίσει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα με τη Σεληνιακή έκλειψη σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Δία, στη σχέση με το σύντροφό σας, αλλά και σε κοντινά σας πρόσωπα και αποφύγετε να περάσετε σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Προσοχή σε μετακινήσεις και θέματα σπουδών, συμβολαίων, νομικών και τραπεζικών υποθέσεων. Χειριστείτε με προσοχή οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν, βάζοντας προτεραιότητες αλλά και συζητώντας με άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Με την τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς στους γειτονικούς σας Διδύμους, σε δύσκολες όψεις με τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Δία, αλλά και σε ευνοϊκή με τον Ουρανό στον Κριό, χρειάζεται να είστε έτοιμοι για έντονες αλλαγές στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας τομέα. Καταστάσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό, κλείνουν τον κύκλο τους μέσα από αποκαλύψεις και εντάσεις, ενώ η επιτυχία της έκβασής τους θα εξαρτηθεί από τη δική σας γενναία και διαυγή διαχείριση αλλά και από τον δυναμισμό σας. Προσοχή σε συμβόλαια, νομικές διαδικασίες και τραπεζικά ζητήματα.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Αποκαλύψεις και διαπιστώσεις που οδηγούν σε μια νέα πορεία τόσο στον επαγγελματικό όσο και τον προσωπικό τομέα, δημιουργεί σήμερα η έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό και δύσκολες με τον Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Δία. Μια πορεία πραγμάτων σας ωθεί να αφήσετε πίσω σας παρερμηνεύσεις και χαοτικές καταστάσεις του παρελθόντος, που ενώ φαίνονται ευεργετικές, στην ουσία σας εγκλωβίζουν.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Σήμερα συντελείται η τελευταία έκλειψη για το 2012 αλλά και η τελευταία μιας σειράς εκλείψεων στον άξονα Διδύμου – Τοξότη, που σας επηρέαζαν ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτή η Έκλειψη είναι Σεληνιακή στους Διδύμους σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα απέναντι σας και τον ανάδρομο Δία στους Διδύμους. Σήμερα αλλά και για αυτή την περίοδο χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε ανατροπές αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις στον προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Διαφωτίστε καταστάσεις, ξεκαθαρίστε ό,τι σας καταναλώνει καθημερινά και διαλέξτε τι θέλετε να διατηρήσετε και τι να αφήσετε πίσω σας. Προσέξτε στις μετακινήσεις σας και δώστε τη δέουσα ενέργεια σε συμβόλαια, σπουδές και θέματα υγείας.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η έκλειψη Σελήνης σήμερα στους φιλικούς σας Διδύμους, σε δύσκολη όψη με τον ανάδρομο Δία εκεί, τον Ποσειδώνα στα Ψάρια αλλά και ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό απέναντι σας, σας ωθούν σε ξεκαθαρίσματα αλλά και εξελίξεις τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα με τρόπο που ενδέχεται να σας σοκάρει και να σας μπερδέψει. Κινηθείτε με σύνεση σε ανατροπές και ευκαιρίες που παρουσιάζονται ευεργετικές, ενώ μπορεί να είναι παγίδες, και δέστε με άλλη ματιά, πιο ψύχραιμα συνεργασίες που χρειάζονται επαναδιαπραγμάτευση και αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα σήμερα, με την έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, αλλά και τη δύσκολη όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, και τον Ερμή ορθόδρομο πια εκεί, κινηθείτε προσεκτικά, αποφεύγοντας σκοτεινά σημεία ή παραπληροφόρηση, ενώ χρειάζεται να επανεξετάσετε οικονομικές σας υποθέσεις. Επίσης, αποφύγετε λάθος εκτιμήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε εξαπάτηση ή πανικό, αλλά και εμπλοκή σε εντάσεις με ανωτέρους σας στη δουλειά με τον κυβερνήτη σας σε όψη με τον Άρη στον Αιγόκερω. Το ίδιο ισχύει και σε θέματα σχέσεων, μετακινήσεων, σπουδών, νομικών υποθέσεων και συμβολαίων.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με την τελευταία Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς αλλά και την τελευταία στον άξονα σας, που σας ταλαιπώρησε τα τελευταία δύο χρόνια, σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό στο φιλικό σας Κριό, αλλά και δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα στα Ψάρια και τον ανάδρομο Δία απέναντι σας, η ημέρα σήμερα φορτίζεται έντονα με αποκαλύψεις τόσο τον συναισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Όλη αυτή την περίοδο θα έρχεστε αντιμέτωποι με τα κακώς κείμενα του παρελθόντος αλλά και λάθος αξιολογήσεις και σημασίες, που οι ίδιοι έχετε δώσει σε ζητήματα στη ζωή σας και σας ταλαιπωρούν στο τώρα. Κινηθείτε προσεκτικά σε ότι αφορά συμβόλαια, σπουδές, ζητήματα εξωτερικού, νομικές και τραπεζικές υποθέσεις αλλά και μετακινήσεις.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Δώστε προσοχή σήμερα με την έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους σε αυτά που λέγονται αλλά και στις επαφές σας με συνεργάτες σας, διότι ο τρόπος που σχεδιάζουν την επαγγελματική εξέλιξη των όσων συζητάτε, δεν είναι τόσο διαφανής. Με τον Άρη σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας αποφύγετε να διαπληκτιστείτε με ανθρώπους ιεραρχικά ανώτερους σας στη δουλειά, ενώ στον τομέα των σχέσεων, η πίεση που δέχεστε, σας ωθεί να κατανοήσετε ότι οι άλλοι έχουν τη δική τους προσέγγιση. Προσοχή σε νομικές διαδικασίες που αφορούν κεφάλαια.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η έκλειψη Σελήνης στου φιλικούς σας Διδύμους σε ευνοϊκή όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στον Κριό, αλλά και δύσκολη με τον ανάδρομο Δία και τον Ποσειδώνα στα Ψάρια, σας ωθεί στην κατανόηση μιας άλλης πραγματικότητας και απομυθοποίησης παλαιοτέρων επιλογών σας. χρειάζεται να αποσαφηνίσετε έννοιες και σημασίες, που στο τώρα σας μπερδεύουν και δεν στέκουν καθόλου αρωγοί στην εξέλιξη σας, ενώ χρειάζεται να οδηγηθείτε σε νέες επιλογές, οι οποίες θα στηρίζονται θετικά από το περιβάλλον σας. Σταθείτε ικανοί να θέσετε ξεκάθαρα την αλήθεια σας αλλά και να αλλάξετε λάθος επιλογές.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Η ημέρα σήμερα χρωματίζεται από την τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς, αλλά και την τελευταία στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, που σας είχαν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια. Η έκλειψη αυτή κάνει δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας και τον ανάδρομο Δία στους Διδύμους, ενώ κάνει ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό στο γειτονικό σας Κριό. Δείξτε μεγάλη προσοχή σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που περιέχουν ανατροπές αλλά και σε θέματα επικοινωνίας, δανείων, συμβολαίων και σπουδών. Αποφύγετε να χαωθείτε μέσα από μπερδεμένες καταστάσεις που χρειάζονται αποστασιοποίηση, μιας και μάλλον δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 18
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 443
Μέλη: 0
Σύνολο: 443

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 332

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3626440
Ψήφοι: 11322

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25944

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 24060

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22963

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21430

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19270

·  - Fish Money
Προβολές: 19235

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18872

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18643

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 18419

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 17985


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.40 Δευτερόλεπτα