Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site
Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Πειραματικό χάπι

 2: Ο Καθρέφτης

 3: Έχει κανείς μαύρο σκύλο;

 4: Πως μια κόρη ...

 5: Κρουαζιέρα

 6: Σκουλήκια

 7: Στα τέσσερα

 8: Χάος...

 9: Πέρα βρέχει....

 10: Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας !

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
TaniDani
TaniDani

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
761090029
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 [ Κεντρική Σελίδα Web Site | Προσθήκη Web Site | Νέα Web Site | Δημοφιλή | Κορυφαία Βαθμολογικά | Τυχαίο Web Siteς ]

Κατηγορίες: Κεντρική Σελίδα Web Site/Τέχνες/Μουσεία


Ταξινόμηση Web Site κατά: Τίτλος (A\D) Ημερομηνία (A\D) Αξιολόγηση (A\D) Δημοτικότητα (A\D)
Ταξινόμηση Ενεργών Web Site κατά : Τίτλος (Α στο Ω)


Neromylos Morogianni 
Περιγραφή: Ο νερόμυλος βρίσκεται στο χωριό Κάτω Γιανναίοι του Δήμου Φαλαισίας της Επαρχίας Μεγαλοπόλεως στους πρόποδες του Βόρειου Ταυγέτου σε μια τοποθεσία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και εντάσσεται στις ιδιοκτησίες της οικογένειας Μωρόγιαννη. <βρ> http://www.neromylos-morogianni.gr
Προστέθηκε την: 12-Sep-2008 Κλικς: 1489
Αξιολογήστε το Web Site

Εθνική Πινακοθήκη - Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου 
Περιγραφή: Η Εθνική Πινακοθήκη ιδρύθηκε στις 10 Απριλίου 1900 με νόμο ο οποίος προέβλεπε και θέση εφόρου του Ιδρύματος. Στη θέση αυτή διορίστηκε ο γνωστός ζωγράφος Γεώργιος Ιακωβίδης. Στις 28/6/1900 θεσμοθετήθηκε και ο κανονισμός λειτουργίας της. Οι πρώτες συλλογές της προέρχονταν από το Πολυτεχνείο και το Πανεπιστήμιο. ΣΆ αυτές προστέθηκαν αμέσως μετά σημαντικές δωρεές. Σήμερα η Εθνική Πινακοθήκη περικλείει στις συλλογές της περισσότερα από 17.000 έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής και άλλων μορφών τέχνης και αποτελεί το θησαυροφυλάκιο της νεότερης ελληνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, καλύπτοντας μια περίοδο από τα μεταβυζαντινά χρόνια ως τις μέρες μας. Διαθέτει επίσης μία αξιόλογη συλλογή δυτικοευρωπαϊκής ζωγραφικής. Το 1954 η Εθνική Πινακοθήκη συγχωνεύτηκε με το κληροδότημα Αλεξάνδρου Σούτζου απΆ όπου προέρχεται και η διπλή της ονομασία.

Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου
Βασιλέως Κωνσταντίνου 50, Αθήνα

Ταχυδρομική διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 1, 11601, Αθήνα
Τηλ.: 210.72.35.937-8, Fax : 210.72.24.889
Σταθμός Μετρό: Ευαγγελισμός

Ώρες λειτουργίας του μουσείου από τις 17/09/2012:
Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 08.00 - 15.00
Τρίτη: κλειστά
Τετάρτη: 14.00-21.00

http://www.nationalgallery.gr
Προστέθηκε την: 02-Dec-2012 Κλικς: 890
Αξιολογήστε το Web Site

Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο 
Περιγραφή: Το Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο, πιο γνωστό ως Ε.Λ.Ι.Α., αποτελεί τμήμα του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης, Μ.Ι.Ε.Τ., από τον Οκτώβριο του 2009.

Ως βασικό στόχο έχει τη διάσωση, συλλογή, ταξινόμηση, μελέτη και έκδοση αρχειακού και έντυπου υλικού του 19ου και 20ού αιώνα το οποίο αφορά κυρίως στην ιστορική εξέλιξη και πνευματική ανάπτυξη της Ελλάδας.

Παράλληλα, στοχεύει στη στήριξη της έρευνας και τη διάδοση της γνώσης και της πληροφορίας σε ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών και ακαδημαϊκών κατευθύνσεων.

Iδρύθηκε το 1980 και στα χρόνια της δραστηριότητάς του έχει εντοπίσει και συγκεντρώσει πολύτιμο υλικό που κάτω από διαφορετικές συνθήκες ίσως να χανόταν για πάντα.

http://www.elia.org.gr
Προστέθηκε την: 29-Jan-2011 Κλικς: 1341
Αξιολογήστε το Web Site

Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης  Δημοφιλή
Περιγραφή: Το Μουσείο ιδρύθηκε το 1997 και από τότε εξελίσσεται συνεχώς, φτάνοντας να αποτελεί σήμερα ένα θεσμό με περιεχόμενο και ποιότητα που δίνει προϋποθέσεις για μεγάλα βήματα.
Οι πολλές περιοδικές εκθέσεις και οι ποικίλες εκδηλώσεις που πλαισιώνουν τη μόνιμη έκθεση στη Μονή Λαζαριστών, τα αξιόλογα εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα, η εκδοτική δραστηριότητα και οι κυρίως οι σημαντικές διεθνείς συνεργασίες του, καθιστούν το Μουσείο ένα μοναδικό πόλο στον παγκόσμιο χάρτη των μεγάλων μουσείων σύγχρονης τέχνης.
http://www.greekstatemuseum.com
Προστέθηκε την: 11-Dec-2005 Κλικς: 3130 Αξιολόγηση: 8 (3 Αριθμός Ψήφων)
Αξιολογήστε το Web Site | Λεπτομέρειες

Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης 
Περιγραφή: Το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης είναι ίδρυμα μόνιμο, (νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου -Ν.Π.Δ.Δ.), μη κερδοσκοπικό, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού.

Σύμφωνα και με τον ιδρυτικό νόμο (ΝΔ 406/1970, άρθρο 2), "σκοπός του Μουσείου είναι η δια της σπουδής των εν αυτώ εκτιθεμένων αντικειμένων και δημοσιεύσεως σχετικών Λαογραφικού και Εθνολογικού περιεχομένου μελετών, η διατήρησις της μνήμης των προγόνων και Εθνική διαπαιδαγώγησις των πολιτών και ειδικώτερον της νέας γενιά".

Έτσι, το Μουσείο αποσκοπεί

1. στη γνωριμία και την εξοικείωση των ανθρώπων και ειδικά της νέας γενιάς με τον παραδοσιακό πολιτισμό του πρόσφατου παρελθόντος μας,

2. στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα υλικά και άυλα μνημεία της νεότερης πολιτιστικής κληρονομιάς,

3. στη διατήρηση της συλλογικής μνήμης,

4. στην κατανόηση και την ερμηνεία του χτες και την οργανική του σύνδεση με το σήμερα.

Στο πλαίσιο αυτό οι στόχοι του Μουσείου καθορίζονται από τους τομείς της δραστηριότητάς του και είναι:

1. Στον ερευνητικό τομέα: Η προώθηση της επιστημονικής έρευνας και μελέτης (εθνολογικής-εθνογραφικής) του παραδοσιακού, υλικού κυρίως, πολιτισμού των τελευταίων αιώνων και χρόνων στη Μακεδονία και τη Θράκη, σε συνεργασία και με άλλους φορείς ή ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού,

2. Στο μουσειολογικό τομέα: Η διάσωση και διαφύλαξη των τεκμηρίων αυτού του πολιτισμού και η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας με κάθε τρόπο (εκθέσεις, εκδόσεις, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, εκδηλώσεις κ.λ.),

3. Στο γνωμοδοτικό τομέα: Η άσκηση γνωμοδοτικής εποπτείας σε μουσεία και συλλογές της Βόρειας Ελλάδας και η συνεργασία με συλλόγους και φορείς για την πληρέστερη προβολή του παραδοσιακού πολιτισμού.
http://www.lemmth.gr
Προστέθηκε την: 16-Jan-2011 Κλικς: 1329
Αξιολογήστε το Web Site

Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης 
Περιγραφή: Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ αποτελούν ένα ειδικό δείγμα πρωτοβουλίας πολιτών, μοναδικό στην ιστορία του ελληνικού εικαστικού χώρου. Η αφετηρία του Μ.Κ.Σ.Τ. σημειώνεται το 1978. Ήταν μια πρόταση της Μάρως Λάγια προς στον Αλέξανδρο Ιόλα, σε μια συζήτηση που είχε μαζί του, όταν αυτός ενδιαφέρθηκε να μάθει το μέγεθος της καταστροφής των πολιτιστικών δομών της Θεσσαλονίκης. Στην δημιουργία ενός κέντρου σύγχρονης τέχνης ο Ιόλας φάνηκε θετικός λέγοντας «ναι βρε παιδί μου, όχι νοσοκομεία και ορφανοτροφεία, ένα κέντρο σύγχρονης τέχνης για τη Θεσσαλονίκη».

Ταυτόχρονα, στο αγρόκτημα της οικογένειας Δαμπασίνα, μια παρέα φιλότεχνων πολιτών, όπου είχε βρει καταφύγιο από τον καταστρεπτικό σεισμό, συζητούσε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η πόλη, με τη μεγάλη καταστροφή των μνημείων. Παράλληλα η συζήτηση στρέφεται και προς τη δημιουργία ενός κέντρου σύγχρονης τέχνης, που απουσιάζει από τις πολιτιστικές δομές της πόλης.

O τότε δημοτικός σύμβουλος Αργύρης Μαλτσίδης, ο οποίος φιλοξενούνταν και αυτός εκεί, πρόβαλε το παράδειγμα του Μουσείου στα Σκόπια, το οποίο είχε επισκεφτεί και το οποίο ιδρύθηκε μετά από τους καταστρεπτικούς σεισμούς το 1963 κάνοντας έκκληση προς τους καλλιτέχνες από όλες τις χώρες και ζητώντας δωρεές και έργα τέχνης.

Ωστόσο, καθοριστικής σημασίας για το θετικό αποτέλεσμα της ιδέας, υπήρξε η διαρκής επικοινωνία της Μάρως Λάγια (ιδιοκτήτριας της Γκαλερί ΖΗΤΑ ΜΙ, μοναδικού εκθεσιακού χώρου γκαλερί σύγχρονης τέχνης στην εποχή εκείνη) με τον Αλέξανδρο Ιόλα. Η φιλική σύνδεσή τους και η επιμονή και εμμονή της πρώτης στο θέμα, οδήγησαν στη συγκατάνευση της δωρεάς αυτού του πολυτάλαντου γκαλερίστα, ο οποίος είχε μεγάλη και καθοριστική απήχηση στον διεθνή εικαστικό χώρο.

Το γεγονός αυτό ενεθάρρυνε τόσο αυτούς που γέννησαν την ιδέα, όσο και αυτούς που την ενστερνίστηκαν. Επίσης, από την αρχή της κινητοποίησης, θερμός υποστηρικτής σε όλες τις ενέργειες, κυρίως τις απαιτούμενες διαδικαστικές για τη δημιουργία του σωματείου ήταν ο γνωστός καπνέμπορος της Θεσσαλονίκης Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών Πέτρος Καμάρας, ευαισθητοποιημένος πολίτης στις τέχνες και τα γράμματα.

http://www.mmca.org.gr
Προστέθηκε την: 05-Jun-2011 Κλικς: 1208 Αξιολόγηση: 10 (1 Ψηφίστε)
Αξιολογήστε το Web Site | Λεπτομέρειες

Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης 
Περιγραφή: Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης ( Μ.Ε.Π.Τ.) είναι ένα πρωτοποριακό Μουσείο, από τα ελάχιστα στον κόσμο που εκθέτουν έργα ζωγραφικής και κατασκευές παιδιών 5 έως 14 ετών.

Βασικός σκοπός του είναι, η ανάδειξη της αξίας και της μοναδικότητας της παιδικής τέχνης. Εστιάζει στην εκπαίδευση μέσω της τέχνης προτείνοντας ένα νέο πρότυπο Μουσείου-Σχολείου

Απευθύνεται στα παιδιά και στους ενήλικες, γονείς, εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, και επιδιώκει τη συνεργασία με επιστήμονες, ερευνητές, και όσους ενδιαφέρονται για την παιδική τέχνη.

Οι συλλογές του Μουσείου περιλαμβάνουν 7.000 έργα και εμπλουτίζονται ανά έτος.

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης ιδρύθηκε το 1994 από το Σωματείο Φίλων του ως κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό Σωματείο, Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που επιδιώκει πολιτιστικούς σκοπούς.

Είναι αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού και Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και συμμετέχει στο Δίκτυο Μουσείων και Πολιτιστικών Φορέων του Ιστορικού Κέντρου Αθηνών.

Kόδρου 9, προέκταση οδού Bουλής, Πλάκα, 105 58 Aθήνα
T. 210 3312 621 & 210 33 12 750
Τ. & F. 210 33 13 734

http://www.childrensartmuseum.gr
Προστέθηκε την: 29-Dec-2012 Κλικς: 806
Αξιολογήστε το Web Site

Μουσείο Θεσσαλικής Ζωής - Ελάτεια Ν. Λάρισας 
Περιγραφή: Μουσείο Θεσσαλικής Ζωής, οικογένειας Συρμακέζη - Ελάτεια Ν. Λάρισας
http://www.mtl.org.gr
Προστέθηκε την: 08-Oct-2008 Κλικς: 2350 Αξιολόγηση: 7 (131 Αριθμός Ψήφων)
Αξιολογήστε το Web Site | Λεπτομέρειες

Νομισματικό Μουσείο 
Περιγραφή: Το Νομισματικό Μουσείο είναι ένα από τα παλαιότερα κρατικά μουσεία της Ελλάδος.
Θεσμοθετήθηκε το 1834, την ίδια χρονιά με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Η αρχαιολατρία της εποχής διαδεδομένη σε όλη την Ευρώπη και η πρόσφατη ίδρυση του νεοελληνικού κράτους δημιούργησαν τις συνθήκες της προστασίας της εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Έτσι, από την αρχή, η ιστορία του Μουσείου συνδέθηκε άμεσα με την ιστορία του νεοελληνικού κράτους, τις κοινωνικές συνθήκες και τις πολιτιστικές κατευθύνσεις της κάθε εποχής. Καθοριστικό ρόλο στην πορεία του όμως, έπαιξε και η προσωπικότητα των ανθρώπων που το διεύθυναν.

Διεύθυνση: Ιλίου Μέλαθρον, Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 12, 10671 Αθήνα

Τηλέφωνα: 210-3632057, 210-3612834 και 210-3612872
Fax: 210 3635 953
Email: nm@culture.gr, nma@otenet.gr
Url: http://www.nma.gr
Προστέθηκε την: 21-Oct-2012 Κλικς: 828 Αξιολόγηση: 10 (1 Ψηφίστε)
Αξιολογήστε το Web Site | Λεπτομέρειες

Ταχυδρομικό & Φιλοτελικό Μουσείο 
Περιγραφή: Βρισκόμαστε στην Πλατεία Σταδίου 5 & Φωκιανού, δίπλα ακριβώς από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου το 1896 έγιναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Το μουσείο μας είναι ανοιχτό 8.00 - 14.00, Δευτέρα - Παρασκευή, εκτός αργιών και εθνικών εορτών.

Κατά την επίσκεψή σας θα έχετε την ευκαιρία:
Να δείτε από κοντά και να μάθετε περισσότερα για την Ταχυδρομική και Φιλοτελική ιστορία της Ελλάδας.
Να θαυμάσετε το πρώτο Ελληνικό γραμματόσημο αλλά και τα πρώτα Ολυμπιακά γραμματόσημα στον κόσμο.
Να μελετήσετε ενδιαφέρουσες εκδόσεις στη βιβλιοθήκη μας.
Να ξεναγηθείτε.
Να αγοράσετε φιλοτελικό υλικό από το πωλητήριο του Μουσείου.
http://www.postalmuseum.gr
Προστέθηκε την: 18-Oct-2009 Κλικς: 1348
Αξιολογήστε το Web Site

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης 
Περιγραφή: Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2000. Η ίδρυσή του ήρθε να καλύψει ένα τεράστιο κενό που άφησε η επί δεκαετίες έλλειψη ενός ανάλογου θεσμού για τη σύγχρονη διεθνή τέχνη στην Αθήνα.

Κεντρικός άξονας της πολιτιστικής πολιτικής του ΕΜΣΤ είναι η κατάρτιση και ο εμπλουτισμός μόνιμων συλλογών με ελληνικό και διεθνή χαρακτήρα.

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) ιδρύθηκε το 1997

Κτίριο Ωδείου Αθηνών:
Βασ. Γεωργίου Β 17 -19 & Ρηγίλλης
Αθήνα, 10675

Τηλέφωνα: 210 9242111-3

http://www.emst.gr
Προστέθηκε την: 05-Dec-2010 Κλικς: 1139 Αξιολόγηση: 10 (1 Ψηφίστε)
Αξιολογήστε το Web Site | Λεπτομέρειες

Το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ΜΚΘ) 
Περιγραφή: είναι το μόνο μουσείο κινηματογράφου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1997, όταν η Θεσσαλονίκη ήταν η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Το ΔΣ του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης-Θεσσαλονίκη 1997 στην συνεδρίαση της 17.1.95 αποφάσισε να συστήσει ιδιαίτερο φορέα για τον κινηματογράφο στην Θεσσαλονίκη με τίτλο «Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης». Η πρωτοβουλία αυτή, του τότε Υπουργού πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου, συνέπεσε με τον παγκόσμιο εορτασμό των 100 χρόνων κινηματογράφου. Το Μουσείο ιδρύθηκε ως αυτοτελές τμήμα του «Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης» (ΦΚΘ) με τη διάταξη της παρ. 2 του αρθρ.4 του Ν. 2557/1997 (ΦΕΚ Α΄ 271), αλλά από το 2003 έχει αποδεσμευτεί οικονομικά από το φεστιβάλ. Λειτουργεί πλέον ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) και εποπτεύεται από το ΥΠΠΟ, απΆ όπου προέρχεται και εξΆ ολοκλήρου η χρηματοδότησή του.
http://www.cinemuseum.gr
Προστέθηκε την: 29-Mar-2009 Κλικς: 1496
Αξιολογήστε το Web Site

Το Μουσείο του Πυροσβεστικού Σώματος 
Περιγραφή: Το Μουσείο του Πυροσβεστικού Σώματος, μοναδικό στο είδος του, φυλάττει και προβάλει την ιστορική διαδρομή του.

Η μουσειακή συλλογή αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, καλύπτοντας μιά ιστορική διαδρομή από το 1830 εως σήμερα.

Πυροσβεστικό Μουσείο: Νίκου Μίληση & Λεωφ. Μαραθώνος, Τ.Κ. 15351 ¶νω Μπαλάνα Παλλήνη Αττικής (έξοδος 15 Αττικής οδού).

http://www.firemuseum.gr

Προστέθηκε την: 03-Feb-2013 Κλικς: 701
Αξιολογήστε το Web Site

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 17
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 270
Μέλη: 0
Σύνολο: 270

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 332

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3615304
Ψήφοι: 11322

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25937

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 24052

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22954

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21422

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19262

·  - Fish Money
Προβολές: 19226

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18863

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18633

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 18411

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 17977


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.25 Δευτερόλεπτα