Νέο Nissan Note 1,5 dCi
Ημερομηνία δημοσίευσης: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου στις 23:05:00 EET
Θέμα: Αυτοκίνητο


Δίνοντας έμφαση στην πρακτικότητα και την ευρυχωρία, η νέα γενιά του Nissan Note έρχεται για να αποτελέσει την πιο «οικογενειακή» επιλογή της Nissan στη πλέον δημοφιλή μικρή κατηγορία.

Η δεύτερη γενιά του Nissan Note λανσάρεται ολικά αναβαθμισμένη σε σχέση με το παρελθόν και παράλληλα, δείχνει περισσότερο από ποτέ έτοιμη να λάβει έναν πιο σημαίνοντα ρόλο σε σχέση με πριν στη γκάμα των μοντέλων της μάρκας.

Με νέα και πιο «αιχμηρή» σχεδίαση
Η σχεδίαση του νέου Nissan Note προέρχεται από αυτή του Invitation concept του Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2012, χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να διαφοροποιείται σημαντικά από αυτό του πρωτότυπου.

Με έμφαση στην οικονομία
Η diesel έκδοση του Nissan Note δεύτερης γενιάς έρχεται με το γνωστό, αξιόλογο και δοκιμασμένο 1,5 dCi πετρελαιοκινητήρα της Renault-Nissan κάτω από το καπό της.

Το μοτέρ αυτό στην περίπτωση του Note αποδίδει 90 ίππους ισχύος και κυρίως, 200 Nm ροπής διαθέσιμα μόλις από τις 1.750 σ.α.λ., ενώ η κατανάλωση είναι στα 5 λτ./100 χλμ.

Σχεδίαση-Πρακτικότητα
Στο εσωτερικό του Note η απλότητα είναι αυτή που χαρακτηρίζει τις γραμμές του ταμπλό, με την έμφαση να δίνεται περισσότερο στην πρακτικότητα και στην παροχή αρκετών θηκών για μικροαντικείμενα.

Ποιότητα-Εργονομία
Στο κομμάτι της ποιότητας, το εσωτερικό του Note επενδύεται αποκλειστικά και μόνο με σκληρά στην αφή πλαστικά, τα οποία διαθέτουν καλή συναρμογή και μέτριο φινίρισμα.

Κορυφαία άνεση για τους επιβάτες
Στο κομμάτι των χώρων, το Nissan Note έρχεται για να προσφέρει κορυφαία εσωτερική άνεση για τα δεδομένα των μικρών αυτοκινήτων.

Ασφαλές, ευέλικτο και με πολύ καλή άνεση
Το νέο Nissan Note βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, το δάπεδο «V» που γνωρίζουμε από το Micra, η οποία προσφέρει καλύτερη ακαμψία από πριν, ενώ παράλληλα συμβάλει και στη συνολική μείωση του βάρους του αυτοκινήτου.

Παθητική ασφάλεια
Το νέο Nissan Note αναμένεται να προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφαλείας στους επιβάτες του, από τη στιγμή που από τη βασική έκδοσή του διαθέτει ESP, ABS με Brake Assist, 6 αερόσακους ασφαλείας (μετωπικοί, πλευρικοί, οροφής) κ.λπ.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο www.neo.gr
http://www.neo.gr

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.neo.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=9285