Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Ημερομηνία δημοσίευσης: Παρασκευή, 08 Νοέμβριος στις 23:05:00 EET
Θέμα: Δελτία Τύπου


Από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου ξεκινάει η νέα χειμερινή σεζόν του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, με τρία έργα για μικρούς και μεγάλους που εναλλάσσονται στη σκηνή του Θεάτρου ΔΙΟΝΥΣΟΣ κάθε Κυριακή και Τετάρτη.

 Κυριακή πρωί (11:30), το έργο για παιδιά που αγαπήθηκε πολύ την περασμένη σεζόν “Το Όνειρο του Σκιάχτρου” του Ευγένιου Τριβιζά. Στις 10, 17 και 24 Νοεμβρίου, μόνο για τρεις τελευταίες παραστάσεις αυτής της τρυφερής, μοναδικής ιστορίας. Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, ένας ύμνος στην ελεύθερη σκέψη, την απελευθέρωση από τα δεσμά και το δικαίωμα στο όνειρο...
Σκηνοθεσία: Άκης Τσονίδης, σκηνικά/κοστούμια: Νίκος Πατούνας, πρωτότυπη μουσική: Σοφοκλής Τσομπάνογλου και παίζουν οι: Ζήνα Ασλανίδου, Ιορδάνης Βροχίδης, Γιώργος Κατσαντώνης, Μαργαρίτα Κεφαλά, Κάτια Κουκουλή, Εύη Κουτσούμπα, Ανδρέας Μαχαίρας, Τόλης Τσακιρίδης, Άννα Τσιαρού, Σοφοκλής Τσομπάνογλου, Μαριτίνα Χλειουνάκη.

 Κυριακή βράδυ (20:30), η απολαυστική και πολυβραβευμένη κωμωδία “Μαρία Πενταγιώτισσα” του Μποστ που ανέβηκε από το ΔΙΟΝΥΣΟ σε συμπαραγωγή με τον ΘΕΑτρικό ΣΥλλογο Διδυμοτείχου (ΘΕΑ|ΣΥ|) την περασμένη Άνοιξη στο Διδυμότειχο και θα παιχτεί για πρώτη φορά στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ μόνο για τρεις παραστάσεις: στις 10, 17 και 24 Νοεμβρίου.

Σκηνοθεσία/διασκευή: Άκης Τσονίδης, σκηνικά/κοστούμια: Νίκος Πατούνας, πρωτότυπη μουσική: Παναγιώτης Μανουηλίδης και παίζουν οι: Αναστασιάδης Κώστας, Βροχίδης Ιορδάνης, Γκαρλέμος Αστέριος, Δελήμπαλτα Ράνια, Δελημύτη Ειρήνη, Διάκα Λίτσα, Ζησάκη Κατερίνα, Καρλιώτη Αργυρώ, Μιτάκογλου Σταυρούλα, Μιχαηλίδου Δέσποινα, Μόσχου Άγγελος, Μουρίδου Ματίνα, Πατούνας Νίκος, Πρασιάδης Χρήστος, Σαραντίδης Σαράντης, Τσομπάνογλου Σοφοκλής και ο Άκης Τσονίδης

 Τετάρτη βράδυ (20:30), το Μπακάλικο του Ζήκου και του κυρ-Παντελή ξανανοίγει για όσους δεν πρόλαβαν, για όσους δεν χόρτασαν, για όσους δεν το απόλαυσαν όσο θά’θελαν – οριστικά οι ΤΡΕΙΣ τελευταίες παραστάσεις για τη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και στην Αν. Μακεδονία και Θράκη όπου παίχτηκε τον περασμένο χειμώνα και το καλοκαίρι! “Ο Μπακαλόγατος” ή “Της Κακομοίρας” των Χ. & Γ. Γιαννακόπουλου, στις 13, 20 και 27 Νοεμβρίου 2013.
Θεατρική διασκευή: Πέτρος Φιλιππίδης, Γιώργος Γαλίτης. Σκηνοθεσία/προσαρμογή: Άκης Τσονίδης, σκηνικά/κοστούμια: Νίκος Πατούνας. Παίζουν οι: Ιορδάνης Βροχίδης, Αργυρώ Καρλιώτη, Εύη Κουτσούμπα, Κώστας Μερετάκης, Ματίνα Μουρίδου, Γιώργος Πασιλούδης, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου, Τόλης Τσακιρίδης, Σοφοκλής Τσομπάνογλου και ο Άκης Τσονίδης.

Εντωμεταξύ, ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρόβες για τις νέες παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, οι οποίες και θα καλύψουν όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα της χειμερινής σεζόν 2013-2014 και θα ξεκινήσουν από τα μέσα Δεκεμβρίου.


- info: Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Ορέστου 76, Νέα Ορεστιάδα. Τηλ. κρατήσεων: 2552028280


Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο www.neo.gr
http://www.neo.gr

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.neo.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=9282