Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Openstore
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site
Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Λόγος ... συμβόλαιο

 2: Τα αγγούρια

 3: Ένας τυπος καθοταν σε ενα μπαρ...

 4: Δύσκολα και μπερδεμένα πράγματα

 5: Ο Τσακ Νόρις και το Ιντερνετ

 6: θαλασσα

 7: Οδηγέ... σταμάτα!

 8: Τα ψέματα ...

 9: Η κυρία από δίπλα ...

 10: Πόντιοι ...

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
nickthegreek60
nickthegreek60

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
777106627
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ειδήσεις Γεγονότα: Το ''Attica'' αλλάζει το εμπορικό τοπίο του κέντρου

Δημοσιεύθηκε από female την Παρασκευή, 13 Μαΐου στις 00:10:00 EEST

Ο Όμιλος Real Estate της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε τους επώνυμους Οίκους που θα στεγαστούν στα 65.000 τ.μ. του CityLink (πρώην Μέγαρο Μετοχικού Ταμείου Στρατού), του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου στην καρδιά της πόλης για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.
CityLink - γωνιά Bouk-Pan


Το εμπορικό τοπίο του κέντρου αλλάζει και το CityLink προσφέρει στην πόλη μια μοναδική πρωτιά μεταξύ των μητροπόλεων του κόσμου:Eίναι η πρώτη φορά που ένα διατηρητέο αρχιτεκτονικό μνημείο στο κέντρο της πόλης διαμορφώνεται σε σύγχρονων προδιαγραφών πολυχώρο που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα από το χώρο της μόδας και του lifestyle.

Ο Όμιλος Real Estate της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε σήμερα τους επώνυμους Οίκους που θα στεγαστούν στα 65.000 τ.μ. του CityLink (πρώην Μέγαρο Μετοχικού Ταμείου Στρατού), του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου στην καρδιά της πόλης για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Το εμπορικό τοπίο του κέντρου αλλάζει και το CityLink προσφέρει στην πόλη μια μοναδική πρωτιά μεταξύ των μητροπόλεων του κόσμου: είναι η πρώτη φορά που ένα διατηρητέο αρχιτεκτονικό μνημείο στο κέντρο της πόλης διαμορφώνεται σε σύγχρονων προδιαγραφών πολυχώρο που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα από το χώρο της μόδας και του lifestyle.

Μετά από εργασίες συνολικής ανακαίνισης και προσαρμογής του στις σύγχρονες εμπορικές ανάγκες και επένδυση που θα υπερβεί τα €250 εκατ., το ιστορικό αυτό κτίριο γίνεται ο νέος χώρος του στυλ, καθώς στεγάζει διεθνούς φήμης ενοικιαστές: Attica , the department store (το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα με 500 διαφορετικές επώνυμες μάρκες), Cartier, Holmes Place, Van Cleef & Arpels, Τζάννες - Montblanc Boutique, Tous, Diesel Black Label, Salvatore Ferragamo, Warner Bros., Bally, Λιάνα Βουράκη και Τσαντίλης.

Ο νέος ναός του στυλ
Ολόκληρο το CityLink αποτελεί μία δήλωση στυλ. Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς προσέγγισε την ανάδειξη του νεότερου αυτού μνημείου με στόχο την επίτευξη της αισθητικής του τελειότητας. Η μοναδική ιστορική αίγλη του χώρου συνδυάζεται με σύγχρονες, πολυτελείς αρχιτεκτονικές πινελιές, ώστε κάθε γωνιά να αποπνέει έναν αέρα καλού γούστου.
CityLink Νightview

Η κατασκευαστική αρτιότητα αποτελεί τον έναν από τους δύο άξονες που καθιστούν το CityLink το νέο ναό του στυλ. Ο δεύτερος άξονας είναι οι προτάσεις που φιλοξενούνται στο χώρο του. Ο Όμιλος της Πειραιώς συγκέντρωσε τις πλέον εκλεπτυσμένες επιλογές αγορών και lifestyle, έτσι ώστε όσα ο απαιτητικός καταναλωτής αναζητούσε μέχρι χθες στις μητροπόλεις του κόσμου, σήμερα να τα βρίσκει στην καρδιά της πόλης μας, της Αθήνας.

Κάθε μέρα στο CityLink έχει ξεχωριστό ύφος, εδώ το σύγχρονο lifestyle βρίσκει το χώρο του, με πολλές προτάσεις ευ ζην: ατμοσφαιρικά cafe, γυμναστήριο, εστιατόρια με ποικίλες γεύσεις, θεατρικές παραστάσεις, νυχτερινή διασκέδαση.

Σύγχρονες Χρήσεις
Στοά Σπυρομήλιου: Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισής της, η ιστορική Στοά θα φιλοξενήσει στην δεξιά της πλευρά (όπως τη βλέπουμε από την είσοδο της οδού Βουκουρεστίου) caf e και εστιατόρια και στην αριστερή εμπορικά καταστήματα επώνυμων οίκων.
CityLink Στοά Σπυρομήλιου

Η μελέτη ανακατασκευής της περιλαμβάνει την πεζοδρόμηση με γρανιτόπλακες και τη δημιουργία σχισμής από κρύσταλο δαπέδου, μέσω του οποίου το φυσικό φως διαχέεται στην πισίνα του Holmes Place που βρίσκεται στο υπόγειο. Επίσης, η μελέτη ανακαίνισης του χώρου περιλαμβάνει την προσθήκη γυάλινου στέγαστρου, το οποίο βρίσκεται σε ύψος 25 μέτρων, με κενό για τον φυσικό αερισμό της Στοάς, προσφέροντας παράλληλα προστασία από τη βροχή. Επίσης, οι βιτρίνες των καταστημάτων ανασχεδιάστηκαν, συνδυάζοντας τα ιδιότυπα πράσινα στουραϊτικα μάρμαρα με μοντέρνες αρχιτεκτονικές πινελιές. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών Γ. Κίζη και Συνεργατών.

Έναρξη Λειτουργίας: Ιούλιος 2005

Αttica, the department store: Το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στην Ελλάδα, συνολικής έκτασης 25.000 τ.μ. εκτείνεται σε οκτώ επίπεδα του κτιριακού συγκροτήματος και φιλοξενεί συνολικά 500 επώνυμες μάρκες.

Έναρξη Λειτουργίας: Αρχές Απριλίου 2005

Θέατρο Αλίκη: Η μελέτη ανακαίνισης του προβλέπει την αύξηση του βάθους της σκηνής και την πλήρη διατήρηση των στοιχείων που δίνουν στο χώρο τη χαρακτηριστική αύρα Μεσοπολέμου, όπως το φουαγιέ. Το θέατρο θα λειτουργήσει ξανά με λιγότερες θέσεις (περίπου 500). Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών Γ. Κίζη και Συνεργατών.

Έναρξη Λειτουργίας: Χειμώνας 2005-2006.

Θέατρο Παλλάς: Το μεγαλύτερο θέατρο των Βαλκανίων ανανεώνεται, αποκτώντας γυάλινη πρόσοψη απο την πλευρά της Στοάς και κρυστάλλινο ανελκυστήρα για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία. Σύμφωνα με την μελέτη ανακαίνισής του, στοιχεία όπως η όψη, τα ταμεία, η χαρακτηριστική ψευδοροφή art deco και οι ξύλινες επιφάνειες των καθισμάτων αποκαθίστανται πλήρως. Το θέατρο θα λειτουργήσει ξανά με 1500 (αντί 2000) θέσεις. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών Γ. Κίζη και Συνεργατών.

Έναρξη Λειτουργίας: Χειμώνας 2005-2006

Holmes Place � Health & Fitness Club: Σε έκταση 3.000 τ.μ. που εκτείνεται σε 3 επίπεδα του κτιρίου, τα μέλη του health & fitness club θα μπορούν να επιλέξουν από: μεγάλη εσωτερική πισίνα στο υπόγειο της στοάς Σπυρομήλιου με jacuzzi και hamam, πολυτελές SPA, υπερσύγχρονες αίθουσες για ομαδικά προγράμματα, spinning, pilates, yoga, hamam, sauna και club room με cafe-restaurant.

Έναρξη Λειτουργίας: Φθινόπωρο του 2005.

Εμπορικά Καταστήματα

Tous: Ο ισπανικός οίκος που ξεκίνησε το 1920 από ένα μικρό μαγαζάκι στη Μανρέσα έρχεται σήμερα στην Αθήνα. Με το αρκουδάκι σαν σήμα κατατεθέν από το 1985, ο οίκος Tous εκφράζει τα πιο όμορφα συναισθήματά μας με κοσμήματα που αποπνέουν αγάπη και τρυφερότητα με ένα μοντέρνο και γεμάτο αισθητική τρόπο.

Cartier: Η νέα boutique της Cartier θα βρίκεται σε ένα χώρο 250 τετραγωνικών μέτρων, στο CityLink .Σε σχέδια του διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα, Bruno Moinard , σε συνεργασία με τον έλληνα αρχιτέκτονα κ. Παύλο Καλλιγά, υπόσχεται να είναι ένα θέατρο των ονείρων, ένας κήπος της Εδέμ για τους λάτρεις των ξεχωριστών ρολογιών, κοσμημάτων και λοιπών αντικειμένων πολυτελείας του οίκου. Η διακόσμηση της boutique Cartier θα βασιστεί στο νέο concept των boutique Cartier, με απαλά χρώματα που παραπέμπουν στις μεγάλες boutique του οίκου στο Παρίσι, όπως αυτών της Champs Elysees και της 13 Rue de la Paix.

Van Cleef & Arpels: Οι απαράμιλλες συλλογές του οίκου κοσμημάτων που ξεκίνησε το 1906 θα παρουσιάζονται στην καινούρια boutique του CityLink, χάρη στη Λιάνα Βουράκη.

Τζάννες: Από το 1960 και επί 40 έτη λειτουργούσε στο κτίριο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού επί της δού Πανεπιστημίου 9, διανέμοντας στην Ελληνική αγορά κατ΄αποκλειστικότητα προϊόντα των οίκων RONSON, MONTBLANC, DUNHILL και GRAF VON FABER CASTELL. Το 2005 επιστρέφει στο φυσικό της χώρο δημιουργώντας στη Στοά Σπυρομήλιου μία από τις μεγαλύτερες MONTBLANC BOUTIQUE της Ευρώπης.

Diesel Black Label

Salvatore Ferragamo : Ένας από τους πιο σημαντικούς και διεθνώς γνωστούς Ιταλικούς οίκους ειδών πολυτελείας. Ιδρύθηκε το 1927 και έγινε γνωστός για τα υποδήματά του. Ο Salvatore Ferragamo θεωρείται ένας από τους κυριότερους σχεδιαστές, παραγωγούς και διανομείς υποδημάτων, αξεσουάρ και ειδών ρουχισμού.

Τσαντίλης: Η εταιρία Τσαντίλης δραστηριοποιείται από το 1919 στο χώρο του γυναικείου ενδύματος, ξεκινώντας από το ιστορικό κατάστημα της οδού Αιόλου και φτάνοντας σήμερα στο CityLink.

Warner Bros: Η Warner Bros. σε συνεργασία με την Alouette, δημιουργεί ακόμα ένα κεντρικό κατάστημα Warner Bros. Studios. Στο κινηματογραφικό περιβάλλον του νέου καταστήματος οι φίλοι των Looney Tunes , Batman και Superman θα βρούν trendy ρούχα και αξεσουάρ για κάθε ηλικία με την αυθεντική υπογραφή της Warner Bros.

Έναρξη Λειτουργίας: Εκτός από το κατάστημα Tous που λειτουργεί ήδη, η έναρξη λειτουργίας των παραπάνω τοποθετείται στο χρονικό διάστημα Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2005.

Χώρος Zonars: Ιστορικό στέκι των ελλήνων πολιτικών και διασημοτήτων του προηγούμενου αιώνα, το διατηρητέας χρήσης Zonars , θα επαναλειτουργήσει στη γωνία Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου. Η μελέτη ανακαίνισής του προβλέπει την πλήρη διατήρηση των χαρακτηριστικών art deco στοιχείων του. Έναρξη Λειτουργίας: Φθινόπωρο 2005.

Χώρος Brazilian: Ιστορικό cafe, στέκι των ποιητών και διανοουμένων του προηγούμενου αιώνα. Έναρξη Λειτουργίας: Φθινόπωρο 2005.

Night Club
«Η πρωτοβουλία μας για αναβίωση του αστικού και εμπορικού χαρακτήρα του συγκροτήματος βρήκε εντυπωσιακή ανταπόκριση από τα μεγαλύτερα εμπορικά ονόματα», δήλωσε ο κ. Γεώργιος Σορτίκος, Δ/νων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate. «Το CityLink πρόκειται να αποτελέσει το νέο πόλο έλξης της μητρόπολης των Αθηνών, δίνοντας στο κέντρο αίγλη και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Η ανανεωμένη του όψη, μετά τις εργασίες ανακαίνισης, θα κοσμεί την πόλη για πολλά ακόμη χρόνια».

Οι εργασίες ανακαίνισης του CityLink ξεκίνησαν το 2000 με στόχο την αναβίωση του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα του συγκροτήματος και τη δημιουργία ενός 24ωρου πόλου έλξης για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου και για τον εισερχόμενο ποιοτικό τουρισμό. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το φθινόπωρο του 2005, το CityLink θα δώσει στον όρο «εμπορικό κέντρο» την πραγματική του διάσταση, καθώς θα προσφέρει στο κοινό μοναδικές προτάσεις lifestyle και ευ ζην στην καρδιά της πόλης, όπως: επιλογή μεταξύ των πλέον διάσημων brands του εξωτερικού, health & fitness club, ατμοσφαιρικά cafe, εστιατόρια με ποικίλες γεύσεις, τα θέατρα Παλλάς και Αλίκη, την ανακαινισμένη Στοά Σπυρομήλιου και night club.
Το CityLink (πρώην Μέγαρο Μετοχικού Ταμείου Στρατού) είναι ο νέος προορισμός αγορών και αναψυχής υψηλής αισθητικής που δημιούργησε Όμιλος real estate της Τράπεζας Πειραιώς στην καρδιά της Αθήνας. Το οικοδομικό συγκρότημα περιβάλλεται από τις οδούς Σταδίου, Βουκουρεστίου, Πανεπιστημίου και Αμερικής και αποτελείται από 9 επί μέρους κτίσματα, συνολικού εμβαδού περίπου 65.000 τ.μ. Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης, το φθινόπωρο του 2005, ο επισκέπτης του CityLink θα μπορεί να επιλέξει από τα ακόλουθα: Το Attica, the department store, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Ελλάδας που θα εκτείνεται σε 8 επίπεδα, με περισσότερα από 300 shops in a shop και 500 διαφορετικές επώνυμες μάρκες, καταστήματα πολυτελών ειδών από οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, health & fitness club, cafe, εστιατόρια, τα πλήρως ανακαινισμένα θέατρα Παλλάς και Αλίκη και ένα night club.Visit Fe-mail.gr Webmagazine...
 
Σχετικοί Σύνδεσμοι
· Αναζήτηση στο θέμα: Ειδήσεις
· Αναζήτηση σε όλα τα άρθρα


Το πιο δημοφιλές άρθρο στο θέμα Ειδήσεις:
Το ''Attica'' αλλάζει το εμπορικό τοπίο του κέντρου


Αξιολόγηση άρθρου
Μέσος όρος βαθμολογίας: 3.75
Αριθμός Ψήφων: 16


Παρακαλώ αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να βαθμολογήσετε αυτό το άρθρο:

Εξαιρετικό
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό


Επιλογές

 Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου


 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 25
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 204
Μέλη: 0
Σύνολο: 204

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 332

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3659448
Ψήφοι: 11322

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοεμβρίου
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοεμβρίου
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 26047

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 24164

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 23068

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21520

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19370

·  - Fish Money
Προβολές: 19334

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18971

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18737

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 18530

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 18092


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.26 Δευτερόλεπτα