Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site
Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Σε τι μοιάζουν;

 2: Στον ωκεανό

 3: Ο Μοναδικός Τσάκ

 4: Πριν αρχίσουμε....

 5: Ο ύπνος ...

 6: Μοναδικά Αθλήματα (2)

 7: Φιλίες ...

 8: Εξετάσεις οδήγησης

 9: Διαφορά ... πτώσης

 10: Πιο ταύρος

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
GENTMAN
GENTMAN

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
742032751
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
23 - 1 - 2020

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η Νέα Σελήνη από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο απέναντί σας, σας ζητά σήμερα να ρίξετε φως σε σχέσεις και συνεργασίες. Κινηθείτε με την επίγνωση ότι χρειάζεται σημαντικές αλλαγές αλλά και διάθεση αλληλεγγύης και αλληλοκατανόησης για να ισορροπήσουν. Στον επαγγελματικό τομέα, αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις που στερούνται υποδομής και οργάνωσης.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών αλλά και οικονομικών ζητημάτων που περιέχουν υπερβολές φέρνει στο προσκήνιο σήμερα η Νέα Σελήνη σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας. Αλλαγές που είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν ώστε να νιώσετε σταθερότητα και ασφάλεια, περιέχουν ανατροπές και συγκρούσεις. Η δυσκολία σας να είστε ευέλικτοι σε αλλαγές, είναι το εμπόδιο που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε αυτή την περίοδο.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η Νέα Σελήνη από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου, έρχεται αυτή τη δύσκολη περίοδο για εσάς να σας βοηθήσει να δείτε με διαύγεια και καθαρότητα τα πράγματα. Λάθος επιλογές στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών αλλά και ο φόβος σας να «δείξετε» τον αυθεντικό σας εαυτό, έχουν περιπλέξει έντονα τη ζωή σας. Πρόσωπα που περιέχουν σημαντικές αλήθειες για εσάς, μπορούν να σας βοηθήσουν να αποδιαστρεβλωθείτε.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο και τον Δία, σας θέτει τόσο σήμερα όσο και το επόμενο διάστημα θέματα που αφορούν διαχειριστικά λάθη σε σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Τολμήστε να ξεδιαλύνετε με θάρρος και γενναιότητα μπερδεμένες και διαστρεβλωμένες καταστάσεις, βάζοντας στην άκρη την τάση σας για συγκάλυψη και ωραιοποίηση αρνητικών καταστάσεων. Ο Ερμής απέναντί σας, σας βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η ημέρα σας ζητά επιτακτικά να ξεδιαλύνετε καταστάσεις σε θέματα σχέσεων και οικονομικών που κινούνται σε ένα πλαίσιο ακραίων υπερβολών. Ούτε η υπερβολική δοτικότητα αλλά ούτε και οι σκληρά στερητικές επιλογές θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Η ευνοϊκή όψη του Κρόνου με τον Ποσειδώνα απέναντί σας, σας ζητά να βρείτε το μέτρο κάθε πράγματος σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Έντονα ξεκαθαρίσματα φέρνουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο κενά και λάθη που περιέχουν οι επιλογές και οι στόχοι σας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην καθημερινότητα σας. Η έντονη συναισθηματική φόρτιση, σας οδηγεί σε αδιάκοπες σκέψεις και συχνά σε λάθος επιλογές. Με την εύνοια της Αφροδίτης απέναντί σας, είναι απαραίτητο για την ψυχική και σωματική σας ισορροπία να αποστασιοποιηθείτε με στόχο να αποφορτιστείτε.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η θετική όψη της Νέας Σελήνης από τον Υδροχόο σε δύσκολη όμως όψη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, έρχεται σήμερα να θέσει την αναγκαιότητα σημαντικών ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις και συνεργασίες. Παλιοί τρόποι και επιλογές, είναι σημαντικό να αναθεωρηθούν. Από την άλλη, καινούριοι τρόποι και πρωτοποριακές μέθοδοι που σκέφτεστε να εφαρμόσετε, είναι σημαντικό να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Έντονη φόρτιση περιέχει για εσάς η σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας. Αλήθειες που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες αλλά και οικονομικά ζητήματα, βγαίνουν με ένταση στο φως με στόχο να αποδιαστρεβλωθούν. Αναλογιστείτε αν αυτό που συντηρείτε με τόσο κόπο στη ζωή σας, σας παρέχει τελικά την συναισθηματική και υλική ασφάλεια πού τόσο έχετε ανάγκη.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η σημερινή μέρα σας προτρέπει να αναθεωρήσετε παλιούς τρόπους που δεν αποδίδουν αλλά και να αποφύγετε υπερβολές στην προσπάθεια σας να υποστηρίξετε νέους τρόπους που ουσιαστικά δεν κατέχετε. Το μέτρο ανάμεσα σε άκρα υπερβολών, τόσο στον συναισθηματικό τομέα όσο και σε θέματα σχέσεων και οικονομικών ζητημάτων, είναι το ζητούμενο για εσάς αυτή την περίοδο. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Η Νέα Σελήνη σε δύσκολη όψη με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο αλλά και τον Δία, σας καλεί τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες μέρες να φανείτε εξαιρετικά προσεκτικοί σε θέματα διαχείρισης σχέσεων και οικονομικών θεμάτων. Η ταλάντευσή σας ανάμεσα σε παλιές γνώριμες, τακτικές και απαραίτητες ριζοσπαστικές αλλαγές, είναι αυτό που θα σας απασχολήσει έντονα αυτή την περίοδο. Δώστε χρόνο στις επιλογές σας, μιας και οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ώριμες.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η δύσκολη όψη της Νέας Σελήνης στο ζώδιο σας με τον Κρόνο, σας ζητά να προβείτε σήμερα σε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Η τάση σας να απομακρύνεστε από την πραγματικότητα, έχει δημιουργήσει σημαντικά «κενά» που αυτή την περίοδο καλείστε να καλύψετε. Η αίσθηση ότι είστε μόνοι σας, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι προέρχεται από την τάση σας να δημιουργείτε ανισότιμες σχέσεις και να παίζετε ρόλους.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και ο ¶ρης απέναντί σας, κινούν τη μέρα εξαιρετικά αντιφατικά. Έντονες πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και σε πρακτικά ζητήματα, από τη μια σας επιφορτίζουν με κούραση και άγχος. Από την άλλη, η διάθεση σας για διασκέδαση, χαλάρωση και συναισθηματική ανατροφοδοσία βρίσκει ανταπόκριση και αυτό ισορροπεί τα άκρα που περιέχει η ημέρα. Δώστε προσοχή σε θέματα ψυχικής και σωματικής ισορροπίας.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 2
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 374
Μέλη: 0
Σύνολο: 374

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 331

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3552156
Ψήφοι: 11317

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25864

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 23971

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22884

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21344

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19198

·  - Fish Money
Προβολές: 19145

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18789

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18555

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 18331

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 17903


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.31 Δευτερόλεπτα