Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site
Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Στο δημόσιο

 2: Τα τσιγάρα

 3: Πάρτυ Τρικούβερτο

 4: Στο εξομολογητήριο...

 5: Προσοχή

 6: Μακριά μαλλιά

 7: Ο ήλιος

 8: Σουρωμένος

 9: Eθνική οδός

 10: Μισή ώρα ...

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
spinsoft
spinsoft

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
749420071
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
30 - 11 - 2020

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα σε σχέσεις και συνεργασίες που περιέχουν ισχυρό ανταγωνισμό και ένταση, φέρνει στο προσκήνιο για σας η σημερινή μέρα. Παραπλανήσεις, χαώσεις, απάτες και σενάρια πανικού που προωθούνται προς εσάς με στόχο την διαστρέβλωση και την συναισθηματική αποδιοργάνωσή σας, θα χρειαστεί να βρεθούν αντιμέτωπα με την αλήθεια και την πραγματικότητα το σαββατοκύριακο που έρχεται. Μη βιαστείτε σε καμία περίπτωση να συνηγορήσετε και να συγκατατεθείτε αλλά και να υποκύψετε σε πιέσεις, αναλαμβάνοντας ευθύνες στις οποίες δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε. Αποφύγετε να συγκατατεθείτε πριν βεβαιωθείτε ότι αυτό που σας προτείνετε δεν θα αποδιοργανώσει την ισορροπία σας σε κάθε τομέα.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Αποφύγετε υπονομευτικές παρασκηνιακές κινήσεις τρίτων, χειριζόμενοι με ψυχραιμία σημαντικά οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν συμβόλαια και οικογενειακές υποθέσεις που περιέχουν ισχυρή ψυχολογικά φόρτιση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συμβόλαια, θέματα που αφορούν το εξωτερικό, θέματα σπουδών, αλλά και μετακινήσεις. Η εύνοια πολλών πλανητών απέναντι σας, αλλά και του Άρη και του Πλούτωνα μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ουσιαστικές απαντήσεις αλλά και να κάνετε θετικές επιλογές σε θέματα σχέσεων αλλά και εξέλιξης αυτό το τριήμερο.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Είναι η στιγμή που θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το πόσο έχετε διαστρεβλώσει και περιπλέξει τον εαυτό σας στην προσπάθειά σας να συνυπάρξετε με τους γύρω σας. Το σύμπαν σας καλεί να ξεκαθαρίσετε ποιοι πραγματικά είστε και τι πραγματικά επιθυμείτε, διαφοροποιώντας τη θέση σας από τα «θέλω» των άλλων. Με την επιρροή της έκλειψης στο ζώδιο σας εξαιρετικά ισχυρή, θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, νομικές διαδικασίες, συμβόλαια αλλά και η ψυχική και σωματική σας ισορροπία, θα χρειαστούν μεγάλη προσοχή και κινήσεις ακριβείας. Αποφύγετε υπερβολές με το Δία ανάδρομο στο ζώδιο σας και δείξτε προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Δράστε με διορατικότητα αυτό το τριήμερο, αποφεύγοντας υπονομευτικές κινήσεις και στημένες παγίδες σε κάθε τομέα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε παρασκηνιακές υπονομεύσεις σε βάρος σας, επιστρατεύοντας όλη την διορατικότητά σας και κάνοντας κινήσεις ακριβείας. Επίσης, προσέξτε μην πείτε ή κάνετε πράγματα τα οποία θα σας εκθέσουν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε νομικές διαδικασίες, θέματα δανείων και οικονομικών συμφωνιών, σπουδών αλλά και κοινωνικών ανατροπών. Η δύσκολη όψη μιας πλειάδας πλανητών σας δείχνει πως για να ξεκαθαριστούν οι παραπάνω χαώσεις συχνά θα χρειαστεί να «δείξετε» τα δόντια σας, τα όρια σας αλλά και τον θυμό σας.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Χαοτικά και μπερδεμένα σενάρια που σας αναστατώνουν συναισθηματικά έρχονται σε σύγκρουση με στόχους σας στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Η εύνοια της όψης Ήλιου - Δία σας ωθεί να παλέψετε για αυτά που επιθυμείτε έχοντας στο πλάι σας τη στήριξη σημαντικών και θετικών για εσάς προσώπων. Αποφύγετε το σαββατοκύριακο να καταναλωθείτε σε συζητήσεις, που οι συνθήκες δεν είναι ακόμη ώριμες, αλλά και να βιαστείτε κυρίως κάτω από το κλίμα της ανασφάλειας και του φόβου, να συγκατατεθείτε σε συμφωνίες που περιέχουν τεράστια κενά και παγίδες. Ταξίδια και μετακινήσεις θα σας ανανεώσουν.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Η έντονη συναισθηματική πίεση που θα σας ασκηθεί αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικό να μην κάμψει τη λογική, τη δύναμη και τον ρεαλισμό σας οδηγώντας σας σε επιλογές, που θα δράσουν εξαιρετικά αποδυναμωτικά στο άμεσο μέλλον για εσάς. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, δάνεια, συμβόλαια, επαγγελματικά ζητήματα και θέματα που αφορούν την ψυχική σας και σωματική σας υγεία. Ο Πλούτωνας και ο Άρης σε θετική όψη από το φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, φορτίζουν με έντονο συναίσθημα και ζεστές ερωτικές επαφές το σαββατοκύριακο που έρχεται.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Αυτό το τριήμερο θα χρειαστεί αρκετές φορές να εναντιωθείτε σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και κοινωνικά γεγονότα που λειτουργούν υπονομευτικά προς εσάς με στόχο την αποδιοργάνωση σας. Το να προστατεύετε αποτελεσματικά τον εαυτό σας άλλωστε είναι αγάπη. Επαναπροσεγγίσεις σχέσεων που στο παρελθόν είχαν παγώσει, σας βοηθούν να ταξινομήσετε εσωτερικά αλλά και πρακτικά, σημαντικά θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις θα σας βάλουν σε διαδικασία, αλλά και νέες γνωριμίες θα ενθουσιάσουν τους αδέσμευτους φίλους του ζωδίου.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Το τριήμερο που έρχεται θα χρειαστεί πολλές φορές να κάνετε τη διάκριση ανάμεσα στην αλήθεια και την πλάνη. Σενάρια που σας «σερβίρονται» ως ευκαιρίες είναι πιθανό να κρύβουν παγίδες. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές σας, τόσο στο συναισθηματικό τομέα όσο και σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό και οικονομικό, διαχωρίζοντας το «καλό» από το εύκολο. Αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται κοντά σας στηρίζοντάς σας τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Αποφύγετε οριστικές αποφάσεις μέχρι τα μέσα του μήνα.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Φανείτε πολύ προσεκτικοί σε επαγγελματικά ζητήματα, δάνεια, σπουδές, θέματα που αφορούν το εξωτερικό, συμβόλαια, νομικές διαδικασίες που σας προωθούνται ως ευκαιρίες ενώ στην πραγματικότητα κρύβουν επικίνδυνες παγίδες. Δώστε προσοχή στη σωματική και ψυχική σας ισορροπία. Το σαββατοκύριακο, οικογενειακές και συναισθηματικές επαφές μπορούν να σας δώσουν την πληρότητα και την ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη, αρκεί να αποφύγετε επώδυνες συζητήσεις και εντάσεις που καραδοκούν, με την όψη Σελήνης – Άρη – Ουρανού – Πλούτωνα.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Επαγγελματικά ζητήματα ενέχουν ισχυρές ανατροπές που, αν δεν φανείτε προσεκτικοί, θα λειτουργήσουν απορυθμίστηκα αυτό το τριήμερο με την σύνοδο του Άρη και του Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Αντιπαρατεθείτε στην έντονη συναισθηματική φόρτιση που σας ασκείται με ρεαλισμό και λογική. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συμβόλαια, θέματα που αφορούν το εξωτερικό, θέματα σπουδών αλλά και μετακινήσεις Σημαντικά ξεκαθαρίσματα θα υπάρχουν και στον τομέα των σχέσεων, που σε άλλες περιπτώσεις θα οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα και σε άλλες θα επιφέρουν οριστικές ρήξεις. Διοχετεύστε την έντονη ενέργεια που διακινείται στο ερωτικό τομέα.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Οργανωτικά, επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά ζητήματα που περιέχουν πολλά επίπεδα κατανόησης, είναι καιρός να ξεκαθαριστούν. Συζητήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα αλλά και κινήσεις που σκέφτεστε να κάνετε, είναι πιθανόν να περιέχουν παγίδες ή παρασκήνιο. Το ίδιο ισχύει και στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, που ενδεχομένως να σας ασκηθεί πίεση. Η διαφοροποίησή σας από αρνητικές καταστάσεις και προσωπικές σας χαοτικές πεποιθήσεις, είναι το κλειδί για την απελευθέρωση σας από εξαρτησιακές σχέσεις και επιλογές. Δείξτε τη δύναμη σας στον επαγγελματικό, οικογενειακό και οικονομικό τομέα, χωρίς υπερβολές.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Όσο πείθετε τον εαυτό σας να υποστηρίζει θέσεις που δεν τον εκφράζουν και να διαβιώνει σε συνθήκες που τον καταπιέζουν, το αποτέλεσμα θα είναι αυτού του είδους η χάωση. Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας χωρίς εξαρτήσεις και προσκολλήσεις στα θέλω των άλλων, αναπροσαρμόζοντας τους στόχους σας στην δική σας αλήθεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι από όλα αυτά σας εκπληρώνει πραγματικά και τι θέλετε πλέον να αφήσετε πίσω σας. Αποφύγετε τις άσκοπες συζητήσεις, ξεκαθαρίζοντας πρώτα τα πραγματικά «θέλω» σας, ώστε να είστε ισχυροί και αδιαίρετοι στο να τα επιβάλλετε στο περιβάλλον σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συμβόλαια, θέματα που αφορούν το εξωτερικό, θέματα σπουδών, αλλά και μετακινήσεις.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 8
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 177
Μέλη: 0
Σύνολο: 177

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 331

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3576773
Ψήφοι: 11321

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25888

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 24000

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22909

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21366

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19216

·  - Fish Money
Προβολές: 19174

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18813

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18583

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 18356

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 17929


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.20 Δευτερόλεπτα