Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site
Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Η περιτομή

 2: Στην κρουαζιέρα

 3: Η επέτειος..

 4: Στάση Ροντέο

 5: Η σκέψη ...

 6: Πότε μπορείς να γευθείς ...

 7: Δεν με αφήνουν

 8: Δεν θα το έχανε

 9: Κυνηγετικός σκύλος

 10: Οι νταλικέρηδες

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
Katerina84
Katerina84

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
744011698
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
6 - 4 - 2020

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Έντονη πίεση θα υπάρξει σήμερα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και σε πρακτικά ζητήματα αλλά και στον ψυχολογικό τομέα αυτή την περίοδο. Αποφύγετε να πισωγυρίσετε σε συμπεριφορές που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν σας οδήγησαν σε καμιά θετική εξέλιξη στο παρελθόν. Η καινούρια φάση ζωής απαιτεί και καινούριους δυναμικούς τρόπους.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας συζητήσειςμε στόχο την εξομάλυνση εντάσεων σας δίνουν την δυνατότητα να υποστηρίξετε την θέση σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Κρατήστε με σταθερότητα τη θέση σας, κινούμενοι με εσωτερική δύναμη και αρμονία, όποια και να είναι η στάση των συνομιλητών σας και η φόρτιση που επιδιώκουν να σας προκαλέσουν.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Μην σπαταληθείτε άλλο σε εκτονωτικούς καβγάδες ανταγωνισμούς και φαντασιωσικές λύσεις ή προσδοκίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Προσγειωθείτε στο τώρα, εστιάζοντας στην πραγματικότητα και βρίσκοντας ρεαλιστικές λύσεις και οργανώνοντας προσεκτικά κάθε σας κίνηση. Όσο παίζετε παιδικά παιχνίδια σε σοβαρά θέματα θα έχετε και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Τα ζητήματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε αυτή την περίοδο μπορούν να επιλυθούν μόνο με υπευθυνότητα και βαθιές, «πυρηνικές» αλλαγές που θα βοηθήσουν να αναδυθούν νέες συμπεριφορές και δεξιότητες. Όσο παραμένετε στον ρόλο του θύματος και καθηλώνεστε τα γεγονότα θα εξελίσσονται ανεξέλεγκτα. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας χωρίς εξαρτήσεις και συναισθηματικά δεκανίκια.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Αξιοποιήστε συζητήσεις αλλά και επαφές με πρόσωπα και ομάδες προσώπων σήμερα που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να βρείτε ισορροπημένες λύσεις σε κάθε τομέα. Να θυμάστε πως οι παλιές πρακτικές και στρατηγικές δεν είναι σε θέση να σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις αυτή την περίοδο αλλά μόνο να σας οδηγήσουν στην επανάληψη φαύλων κύκλων. Η τύχη πάντως είναι με το μέρος σας.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Η όψη Χείρωνα - Ποσειδώνα και η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας ευνοούν σήμερα τις θετικές συζητήσεις και τις εγκάρδιες επαφές σε κάθε τομέα. Με τον Ερμή ανάδρομο, υποστηρίξτε με πρακτικότητα και ρεαλισμό τους στόχους σας αποφεύγοντας να αφήσετε οτιδήποτε στην τύχη του εξετάζοντας προσεκτικά κάθε παράμετρο και χωρίς να χάσετε την ικανότητα σας να ονειρεύεστε και να οραματίζεστε.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Σημαντικές επαφές φέρνει η σημερινή μέρα που αν χειριστείτε με ταχύτητα, ευστροφία, δυναμισμό και ρεαλισμό θα αποδώσουν εξαιρετικά θετικά για εσάς σε κάθε τομέα. Εστιάστε σε πρωτότυπες λύσεις και φορτίστε με όλη την θετικότητα και την δημιουργικότητα σας στόχους, σχέσεις και συνεργασίες αντιμετωπίζοντας με σταθερότητα και αποστασιοποίηση τυχόν πρόσκαιρες ανατροπές.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Μπερδεμένες καταστάσεις στον συναισθηματικό και προσωπικό τομέα που πιθανόν σας είναι άγνωστο το πώς να τις χειριστείτε εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν από τον φόβο στο θυμό. Με την εύνοια της Σελήνης απέναντι σας, ζητήστε τη γνώμη αλλά και τη βοήθεια ατόμων που κατέχουν τα κλειδιά αλλά και τους τρόπους και είναι σε θέση να σας διαφωτίσουν προς την κατεύθυνση να νιώσετε ασφαλείς.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η ευνοϊκή όψη μια πλειάδας πλανητών από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού αλλά και η θετική υποστήριξη του Κρόνου, σας βοηθούν με το καλύτερο τρόπο να υλοποιήσετε τους στόχους σας αλλά και να αντιστρέψετε αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Στραφείτε ουσιαστικά μέσα σας και αλαφρώστε τον εαυτό σας από αρνητικά συναισθήματα και πεποιθήσεις, γιατί ο ψυχολογικός παράγοντας θα παίξει τον πιο σημαντικό ρολό στις επιλογές σας.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Η σημερινή μέρα θα σας φέρει σήμερα αντιμέτωπους με φόρτο εργασίας και υποχρεώσεις που ξεπερνούν τα όρια των δυνάμεων σας αλλά και των αντοχών σας. Χειριστείτε με την εύνοια της Σελήνης με ψυχραιμία πρακτικά ζητήματα χωρίς να διαρρεύσετε σε υπερ-συναισθηματισμούς και βάλτε εσωτερικό όριο στον εαυτό σας να κινηθεί μέχρι εκεί που φτάνουν οι αντοχές σας.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Συζητήσεις που αφορούν συνεργάτες, την οικογένειά σας ή και τον σύντροφό σας ενδέχεται να σας στρεσάρουν τόσο που να προκαλέσουν εκρήξεις θυμού. Μάθετε να διαχειρίζεστε με ωριμότητα και όχι με τη φυγή συναισθηματικές υποθέσεις, κερδίζοντας όλο και πιο πολύ την δεξιότητα να σχετίζεστε. Σημαντικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον προσωπικό θα κριθούν άλλωστε από αυτή σας την ικανότητα.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Έντονες συζητήσεις θα σας φέρουν σε δίχαση με τον εαυτό σας αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και με ποιον τρόπο είστε διατεθειμένοι να τις υλοποιήσετε. Όσο περιμένετε από τους άλλους να σας υποδείξουν τρόπους, τόσο οι αρνητικές καταστάσεις θα γιγαντώνονται και η αυτοπεποίθησή σας θα μειώνεται. Κινηθείτε με αυτοδυναμία.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 4
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 425
Μέλη: 0
Σύνολο: 425

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 331

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3556881
Ψήφοι: 11320

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25870

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 23978

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22891

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21349

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19201

·  - Fish Money
Προβολές: 19152

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18795

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18563

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 18334

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 17909


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.19 Δευτερόλεπτα