Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Openstore
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site
Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Ο κεραυνός

 2: men rulzzz

 3: Ας μην το ρισκάρουμε

 4: Εβραίος επιχειρηματίας

 5: Κρυφτό ...

 6: Στην ίδια τάξη...

 7: Γάμος ή ...

 8: Η γιώτα ήξερε πολλά...

 9: Η απορία

 10: Ο Γιωρίκας πάνω στη σκάλα

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
cemindil
cemindil

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
770768983
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
8 - 6 - 2023

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τη Σελήνη από τη θέση του Υδροχόου σε αρμονική όψη, για εσάς του Κριούς είναι μια μέρα που θα μπορούσατε να έρθετε σε επαφή με φίλους σας και να εκφράσετε θέματα που σας απασχολούν. Ο Ερμής από τον Καρκίνο, όμως, σας προτρέπει σε συναισθηματικές υπερβολές, πράγμα το οποίο δυσχεραίνει τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Επιπλέον, η δύσκολη όψη του Ουρανού με τον Πλούτωνα δείχνει τη διάχυτη τάση που έχετε να προβείτε σε εντάσεις και συγκρούσεις με την αίσθηση ότι έτσι επιτέλους θα αποκαλυφθεί η αλήθεια που κρύβεται είτε σε πρόσωπα εξουσίας, είτε στο φτιαχτό παραμύθι που έχουν στήσει θύματα και διεφθαρμένοι, με σκοπό να υπερισχύσουν και να ελέγξουν καταστάσεις.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου και τη Σελήνη σε δυσαρμονική όψη από τη θέση του Υδροχόου, έχετε την τάση σήμερα να ξοδευτείτε συναισθηματικά και υλικά, προσπαθώντας να καλύψετε με ποσότητα και όχι με ποιότητα «μαύρες τρύπες». Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα, με τη βοήθεια του Ερμή από τον Καρκίνο, ώστε να επικοινωνήσετε σε φίλους και άτομα εμπιστοσύνης τα συναισθήματά σας. Προς την ίδια κατεύθυνση, η Αφροδίτη ανάδρομη από τους Διδύμους και ο Άρης από την Παρθένο σας ευνοούν να οργανώσετε ως ενήλικες το πρόγραμμά σας να διασκεδάσετε, να απολαύσετε και όχι να εκτονωθείτε σε καταχρήσεις και υπερβολές, γεμίζοντας τον εαυτό σας ενοχές.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας και τον Κρόνο σε ευνοϊκή όψη για εσάς, είναι μια καλή μέρα για να οριοθετήσετε, να δομήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε, διασκεδάζετε και απολαμβάνετε με φίλους και ερωτικούς συντρόφους την καθημερινότητά σας. Ο Ερμής από τον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τα θέλω σας με συναίσθημα, πράγμα το οποίο θα διευκολύνει τον τρόπο που σχετίζεστε, καθώς η ανταπόκριση που θα έχετε θα είναι ευχάριστη. Θετική είναι η μέρα και για τα οικονομικά σας, καθώς ο Άρης από την Παρθένο είτε με καλό, είτε με δύσκολο τρόπο θα σας οργανώσει και τα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκά μακροπρόθεσμα.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον Κρόνο-Ουρανό σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, σε φιλικό, ερωτικό και οικονομικό επίπεδο θα αποκαλυφθούν αλήθειες και θα προσπαθήσετε να βρείτε ισορροπία μέσα από μια διαφορετική φιλοσοφία. Είναι γεγονός ότι ο Ερμής από το ζώδιό σας προτρέπει να συναναστρέφεστε με τους γύρω σας ιδιαίτερα συναισθηματικά, πράγμα το οποίο δυσχεραίνει έως και μπερδεύει την επικοινωνία. Ο Πλούτωνας απέναντί σας, σε θέση πτώσης από τον Αιγόκερω, θα δώσει οριστικό τέλος σε μπερδεμένες, εξαρτησιακές καταστάσεις που δεν προάγουν την ελευθερία σας. Μην ξεχάσετε, όπου δυσκολεύεστε να χαμηλώνετε και να ζητάτε βοήθεια.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τη Σελήνη απέναντί σας και τον Ουρανό σε ευνοϊκή όψη για εσάς τους Λέοντες, είναι μια καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με φίλους και ερωτικούς συντρόφους, αποκαλύπτοντας κομμάτια του εαυτού σας που ενδεχομένως να μη γνώριζαν. Αντιλαμβάνεστε πολύ καλά ότι η εξωστρέφεια με μέτρο και σύνεση είναι ένδειξη δύναμης, πόσο μάλλον όταν εκφράζεται με την επιρροή του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, πράγμα που σημαίνει δύναμη αγάπης. Χαρείτε, απολαύστε, ερωτευτείτε, καθώς η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι ανάδρομη από τους Διδύμους.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Με τη Σελήνη από τον Υδροχόο σε ψυχολογική όψη για εσάς τους Παρθένους, τον Άρη στο ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον Ήλιο και την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους, καλό θα ήταν να προσέξετε σήμερα συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις. Ο Ερμής από τον Καρκίνο σίγουρα βοηθάει να βάλετε συναίσθημα στον τρόπο που επικοινωνείτε και να ξεφύγετε από τη στεγνή λογιστική λογική που σκέφτεστε συνήθως. Απαλλαγείτε από τις ενοχές και με τη βοήθεια του Ποσειδώνα απέναντί σας ανοίξτε την καρδιά σας και τα συναισθήματά σας.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με τη Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου, τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιό σας και την Αφροδίτη ανάδρομη να σας χαμογελά από τους Διδύμους, εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να έρθετε σε επαφή με τον ερωτικό σύντροφο και τους φίλους σας. Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο δυσκολεύει τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας και ο λόγος προφανώς είναι ότι το συναίσθημά σας δεν το εκφράζετε πρωτογενώς, αλλά προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε τα θέλω και τις αλήθειες σας με μπερδεμένο τρόπο. Όσο πιο απλά και αληθινά δηλώσετε τις αντοχές σας, τόσο πιο γρήγορα το κλίμα έντασης και υπερβολής θα καταλαγιάσει.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Η Σελήνη από τον Υδροχόο και η Αφροδίτη ανάδρομη από τους Διδύμους σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, σας δυσκολεύει να χαρείτε, να απολαύσετε με τον ερωτικό σύντροφο και τους φίλους σας. Ο Ερμής από τον Καρκίνο, από την άλλη, σας προτρέπει να ξεπαγώσετε τα συναισθήματά σας και να εκφραστείτε παρορμητικά, πιο δεκτικά και προσωπικά, ώστε να συνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να λύσετε τυχόν διαφορές που έχετε. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος είναι ανάδρομος στο Ζυγό και με τη μετακίνηση μικρότερων πλανητών από ζώδιο σε ζώδιο σας δίνετε η ευκαιρία να οπλιστείτε με διάφορες στρατηγικές που σας ταιριάζουν, ώστε να φτάσετε στον τελικό στόχο σας, που δεν είναι άλλος από την οικειότητα.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Νομικές διαδικασίες, επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, θέματα σπουδών, υγείας και σχέσεων, είναι η στιγμή να φύγουν από σκοτεινές καταστάσεις και να επιλυθούν, αναγεννώντας σας. Από το Σάββατο και μετά, η όψη του Ήλιου από τους απέναντί σας Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο, σας βοηθά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν αναγεννητικά και ενδυναμωτικά προς εσάς.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Με τη Σελήνη στο γειτονικό σας ζώδιο σε δύσκολη όψη με τον Ερμή από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, τη σημερινή μέρα εσείς οι Αιγόκεροι εκμεταλλευτείτε την για να επεκτείνετε το γνωστικό σας επίπεδο όχι μόνο εγκεφαλικά αλλά και συναισθηματικά. Συναντήστε φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο, συζητήστε, χαμηλώστε, ζητήστε αν το επιθυμείτε και σχετιστείτε με τους γύρω σας ισότιμα. Η δύσκολη όψη του Ουρανού με τον Πλούτωνα, όμως, εφιστά την προσοχή σε συγκρούσεις που προκαλούνται στο περιβάλλον σας, οπότε φροντίστε να μην είστε εριστικοί και ισχυρογνώμονες, με αποτέλεσμα τα νεύρα σας να εξαντληθούν και να καταρρεύσετε νευρολογικά/συναισθηματικά.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και την Αφροδίτη ανάδρομη, αλλά και τον Ήλιο σε ευνοϊκή θέση από το ζώδιο των Διδύμων, είναι μια καλή μέρα να έρθετε σε επαφή με φίλους σας, να ανταλλάξετε απόψεις, ιδανικά και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Οι αλήθειες που θα σας αποκαλυφθούν σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, καθώς ο Κρόνος εξακολουθεί να είναι στο Ζυγό ανάδρομος, θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να δείτε από μια άλλη οπτική γωνία τις πεποιθήσεις σας. Τολμήστε να κάνετε την εσωτερική σας επανάσταση και με την παρουσία του Ερμή από τον Καρκίνο να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας άμεσα και δοτικά.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και την ευνοϊκή όψη Ερμή-Ποσειδώνα, είναι μια καλή μέρα για εσάς του Ιχθύς για να συμμετάσχετε σε παρέες με φίλους και να στραφείτε προς την τέχνη, βιώνοντας μια φανταστική πραγματικότητα μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Η καλλιτεχνική σας έμπνευση θα εκφραστεί με δημιουργικό τρόπο και θα σας βοηθήσει να μην οδηγηθείτε σε λανθασμένες παρατηρήσεις ή πλήρη σύγχυση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εκτονώστε, λοιπόν, με ασφαλή τρόπο τη ζωτική σας ενέργεια και σύντομα θα διαπιστώσετε τη μαγεία και τη δύναμη που έχει η εγγύτητα και το συναισθηματικό άνοιγμα.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 21
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 160
Μέλη: 0
Σύνολο: 160

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 332

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3641595
Ψήφοι: 11322

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25967

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 24083

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22986

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21452

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19294

·  - Fish Money
Προβολές: 19256

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18896

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18667

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 18443

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 18009


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.54 Δευτερόλεπτα