Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site
Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Νομίζεις!

 2: Σεξ στις 7:00 κάθε βράδυ ...

 3: Τι ζει στη ζούγκλα και ...

 4: women rulzzz

 5: Η δασκάλα ρωτάει..

 6: Πόντιοι

 7: Η εξομολόγηση

 8: Πειραματικό χάπι

 9: Έχει κανείς μαύρο σκύλο;

 10: Ο Καθρέφτης

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
jimisdp
jimisdp

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
759450616
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
16 - 5 - 2022

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η όψη συνόδου της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, αλλά και η δύσκολη όψη της με τον Πλούτωνα ανάδρομο από τον Αιγόκερο φέρνει σήμερα στο φως ισχυρές αλήθειες και αποκαλύψεις σε κάθε τομέα, που και τρομάζουν και πονάνε πολύ. Χειριστείτε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα αλλά και οικογενειακές και προσωπικές υποθέσεις που προκύπτουν με ψυχραιμία και χωρίς ακραίες αντιδράσεις. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή η ημέρα μιας και ο κυβερνήτης σας Άρης κάνει δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα κάνοντας σας πολύ εύκολα να βγείτε εκτός εαυτού. Χρησιμοποιήστε την ημέρα σήμερα για να έρθετε πιο κοντά στην αλήθεια.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Με τη δύσκολη όψη του Πλούτωνα με τη Σελήνη από τον Κριό αλλά και το ζώδιο σας, καθώς και η όψη συνόδου του Ήλιου με το Δία στο ίδιο ζώδιο, γεμίζουν την ημέρα με έντονα συναισθήματα και τρόμο στα επαγγελματικά, οικονομικά και οικογενειακά σας, αλλά και σας κάνουν να θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες για τους παραπάνω τομείς που και οι ίδιοι γνωρίζετε ή αντιλαμβάνεστε ότι δεν επαρκείτε. Η ημέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε υπερβολές, ρίσκα, ανώριμες συμπεριφορές και επιλογές. Ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα πρέπει να εξεταστούν με σοβαρότητα και πειθαρχία, γιατί πολύ εύκολα μπορούν αποβούν μοιραίες και σε βάρος σας. Προσοχή στις σπατάλες.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η όψη της συνόδου της Σελήνης με τον πλανήτη Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, καθώς και η όψη του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Ταύρο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερο, σας καλούν σήμερα μέσα από αποκαλύψεις και στενάχωρες καταστάσεις να στραφείτε μέσα σας και να επικοινωνήσετε βαθιά δικά σας μυστικά που φοβάστε ότι θα σας εκθέσουν. Αντιληφθείτε αυτή τη διαδικασία σαν μια δική σας προσπάθεια να ξανα-συστηθείτε με το περιβάλλον σας και να κάνετε ένα βήμα πιο κοντά στα συναισθήματα σας. Με την έκλειψη Ηλίου να πλησιάζει στις 20 Μαΐου στο ζώδιο σας, χρειάζεται να είστε έτοιμοι και εσωτερικά συγκροτημένοι, ώστε να αντιμετωπίσετε ψευδο-διλήμματα και εμπόδια που θα προκύψουν την επόμενη περίοδο στα επαγγελματικά, οικονομικά και οικογενειακά σας.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Η δύσκολη όψη συνόδου της κυβερνήτιδας σας Σελήνης με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, αλλά και η δύσκολη όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερο, η ημέρα είναι έντονα φορτισμένη με δύσκολα συναισθήματα και στενάχωρες προκλήσεις από την προσπάθεια των άλλων να σας επιβάλλουν την άποψή τους με θυμό και οργή, ή και από δικές σας συναισθηματικές εκρήξεις, τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Αν λοιπόν προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον τομέα των σχέσεων ή τον οικογενειακό, φροντίστε να μείνετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα και, αν αναφερθείτε σε καταστάσεις του παρελθόντος, να το κάνετε συνειδητά και με διάθεση εξυγίανσης των παραπάνω τομέων, και όχι για να ανοίξετε παλιές πληγές με τη διάθεση να πονέσετε και να ταλαιπωρηθείτε.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η όψη συνόδου της Σελήνης με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού σε ευνοϊκή όψη με το ζώδιο σας, καθώς και η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με το Δία από τον Ταύρο, φορτίζουν με δυναμισμό τη σημερινή μέρα μέσα από αποκαλύψεις και υπερβολές, τόσο στον προσωπικό και οικογενειακό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Χρειάζεται μέτρο και ρεαλιστικές αξιολογήσεις από τη μεριά σας, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι και μετέωροι, ανατρέποντας ασάφειες, αναποδιές και εξιδανικεύσεις. Αν παρασυρθείτε, είναι πιθανό να πάρετε ρίσκα και να κάνετε επιλογές υπό το κράτος υπερηφάνειας και αλαζονείας, που αργότερα θα καταλάβετε ότι δε μπορείτε να τα υπηρετήσετε και θα γυρίσουν σε βάρος σας. Προσοχή στις σπατάλες.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Με τον Άρη από το ζώδιο σας να κάνει μια φαινομενικά καλή όψη με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερο, τον Ποσειδώνα από τα Ψάρια να σας επηρεάζει, αλλά και την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, νομικές διαδικασίες, επαγγελματικά ζητήματα, συμφωνίες και οικονομικές υποθέσεις συνεχίζουν να κλυδωνίζονται και να βρίσκονται σε μια διαρκή «άρση». Η δε σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, και η δύσκολη όψη της με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερο, σας ωθούν σε ισχυρές εσωτερικές αλλά και εξωτερικές αποκαλύψεις μέσα από δυσφορία και έντονα συναισθήματα, που σχετίζονται τόσο με πρακτικά όσο και με υπαρξιακά ζητήματα που σας απασχολούν. Αποδεχτείτε ότι διανύετε μια περίοδο αναθεωρήσεων σε κάθε επίπεδο και μην προβείτε σε νέες δεσμεύσεις αν πρώτα δεν αξιολογήσετε προσεκτικά τι αντέχετε και τι επιθυμείτε να υλοποιήσετε.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η όψη της Σελήνης και του Ουρανού απέναντί σας στο ζώδιο του Κριού, η όψη της με τον Πλούτωνα ανάδρομο από τον Αιγόκερο, αλλά και η θετική επήρεια της κυβερνήτιδάς σας Αφροδίτης, που βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων, κάνουν την ημέρα σήμερα έντονη και εσάς έτοιμους να βγείτε εκτός εαυτού εύκολα. Η συγκινησιακή φόρτιση και η ανάγκη σας να βάλετε τέλος σε καταστάσεις του παρελθόντος μέσα από αποκαλύψεις και ανατροπές σας γεμίζει φόβο. Ξεμπλοκάρετε, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, αγκυλώσεις που σας κρατούν στάσιμους, προσέχοντας όμως να μην χάνετε ούτε στιγμή το μέτρο. Εκφράστε τον θυμό σας με λογικά επιχειρήματα, ώστε και να μη χάσετε το δίκιο σας, αλλά και να πετύχετε να διαφοροποιήσετε την θέση σας από ό,τι δυσλειτουργεί.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Αν αντιμετωπίσετε με γενναιότητα αποκαλύψεις και ανατροπές που προκύπτουν σήμερα στον χώρο της εργασίας σας, θα έχετε την δυνατότητα να εξελίξετε εποικοδομητικά τα ζητήματα που θα βγουν στο φως. Ξεκαθαρίσματα που γίνονται αυτή την περίοδο και αφορούν μελλοντικούς σας στόχους, θα χρειαστούν αρκετά καλή στρατηγική αλλά και επιμονή και διορατικότητα. Με το Δία και τον Ήλιο απέναντι σας, αποφύγετε να ξοδευτείτε σε ανεδαφικές συζητήσεις και υπερβολές σε κάθε τομέα, ή να κάνετε λάθος επιλογές και να πάρετε επικίνδυνα ρίσκα, που πιο πολύ θα σας γεμίσουν με ανασφάλεια, παρά θα σας ανακουφίσουν.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η όψη συνόδου της Σελήνης με τον πλανήτη Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, και η δύσκολη όψη της με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερο, καθώς και η όψη του κυβερνήτη σας Δία από τον Ταύρο με τον Ήλιο, σας καλούν σήμερα μέσα από αποκαλύψεις και έντονα φορτισμένα γεγονότα στα επαγγελματικά και οικογενειακά σας, να στραφείτε μέσα σας και να βρείτε την πηγή τον προβλημάτων σας και τις ευθύνες που σας αναλογούν. Σαφώς και η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική, αλλά αναλογιστείτε πόσο οι ίδιοι έχετε συμβάλει στην τωρινή σας κατάσταση. Με την έκλειψη Ηλίου να πλησιάζει στις 20 Μαΐου στο απέναντι σας ζώδιο των Διδύμων, σας καλώ να ξεκινήσετε την παραπάνω διαδικασία, ώστε να είστε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τα ψευδο-διλήμματα και τα εμπόδια που θα προκύψουν.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Με τη Σελήνη να κάνει όψη σήμερα με τον Ουρανό από τον Κριό, αλλά και τον ανάδρομο Πλούτωνα στο ζώδιο σας, η ημέρα έχει πολλές εντάσεις, αποκαλύψεις και συναισθηματική φόρτιση στον επαγγελματικό, συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα. Ζητήματα που έχουν σχέση με έντονη φόρτιση και επιθετικές συμπεριφορές οικείων προσώπων αλλά και συνεργατών σας, θα χρειαστούν σαφή όρια και οργανωμένη επιχειρηματολογία από τη μεριά σας για να αναχαιτιστούν. Τοποθετηθείτε ξεκάθαρα και υποστηρίξτε τις απόψεις σας, αλλά μην αναλωθείτε σε άσκοπες συγκρούσεις και εκρήξεις οργής, γιατί είναι πολύ εύκολο, με τη σύνοδο Ήλιου – Δία από τον Ταύρο, να καταφύγετε σε υπερβολές, να αναλάβετε λάθος ευθύνες και να πάρετε επικίνδυνα ρίσκα, που πιο πολύ θα σας βάλουν σε αγονία, παρά θα σας εφησυχάσουν.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η όψη συνόδου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό από το ζώδιο του Κριού σε ευνοϊκή όψη με το ζώδιο σας, καθώς και η σύνοδος του Ήλιου με το Δία από τον Ταύρο, φορτίζουν τη σημερινή μέρα μέσα από αποκαλύψεις και υπερβολές, τόσο στον προσωπικό και οικογενειακό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, με σημαντικές αλήθειες που βγαίνουν στο προσκήνιο. Αποφύγετε τις εντάσεις, όσο μπορείτε, κρίνοντας τα πάντα με γνώμονα τη λογική και την πραγματικότητα ως έχει, χωρίς υπερβολές και περιττά ρίσκα. Αναλάβετε μόνο όσα μπορείτε να φέρετε σε πέρας και όχι όσα νομίζετε ή θα θέλατε να μπορείτε να φέρετε σε πέρας. Προσοχή στις σπατάλες.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, η σύνοδός της με τον Ουρανό, η όψη της με τον Πλούτωνα ανάδρομο από τον Αιγόκερο, που κάνει και δύσκολη όψη με τον Άρη από την Παρθένο απέναντι σας, σας καλούν σήμερα να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις μέσα από αποκαλύψεις και έντονη συναισθηματική φόρτιση, που σας φέρνει σε οριακά σημεία, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα, με την Αφροδίτη από το Δίδυμο σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας. Καλό θα είναι να φωτίσετε και να γίνετε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και αυτά που προσφέρετε, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και περιττές εντάσεις.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 16
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 83
Μέλη: 0
Σύνολο: 83

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 332

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3609939
Ψήφοι: 11322

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25928

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 24044

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22948

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21414

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19256

·  - Fish Money
Προβολές: 19221

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18857

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18626

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 18406

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 17971


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.35 Δευτερόλεπτα