Καλοκαιρινές προσφορές στο Petas.gr
Ημερομηνία δημοσίευσης: Πέμπτη, 14 Ιουνίου στις 00:10:00 EEST
Θέμα: Ειδικές Προσφορές


Η Golden Star Ferries με το πλοίο Syperferry II που ταξιδεύει στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και αντίστροφα προσφέρει για όλο το καλοκαίρι ειδικές τιμές τόσο στη μεταφορά οχημάτων, όσο και στους επιβάτες. Πιο συγκεκριμένα, το κόστος του κάθε οχήματος ανά διαδρομή διαμορφώνεται στα 30€ για την Άνδρο, στα 40€ για την Τήνο και στα 45€ για τη Μύκονο. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Αντίστοιχα, η ειδική κατηγορία SD (Super Deck), που ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, σας εξασφαλίζει οικονομικές θέσεις (κατάστρωμα) για Άνδρο στα 10€ και για Τήνο & Μύκονο στα 20€. Η προσφορά αυτή ισχύει για όλο το καλοκαίρι! Τα εισιτήρια που εμπίπτουν στις ως άνω ειδικές προσφορές, δεν επιδέχονται περαιτέρω εκπτώσεων. Επίσης δεν επιτρέπονται αλλαγές, μετατροπές σε ανοικτής ημερομηνίας ή ακυρώσεις. Η προσφορές αυτές, εφ' όσον υπάρχει διαθεσιμότητα, ενεργοποιούνται αυτόματα στο online σύστημα του www.petas.gr χωρίς να χρειάζεται εκ μέρους σας τίποτα παραπάνω από επιλογή θέσεων και άμεση έκδοση εισιτηρίων.Super προσφορά της Agoudimos Lines για όλους τους οδηγούς Ι.Χ.

Ταξιδέψτε δωρεάν στην οικονομική θέση σε όλα τα δρομολόγια του πλοίου Πηνελόπη της εταιρείας Agoudimos Lines, αρκεί να πάρετε μαζί και το αυτοκίνητο σας! Η προσφορά αφορά στον οδηγό του Ι.Χ. και ισχύει μόνο για την οικονομική θέση. Το πλοίο Πηνελόπη αναχωρεί καθημερινά από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο και Μύκονο. Όσον αφορά στις θέσεις των επιβατών, που δεν ταξιδεύουν με όχημα, η εταιρεία προσφέρει έκπτωση, η οποία χορηγείται αυτόματα με το που εκδίδετε το εισιτήριο σας.

Έτσι λοιπόν, ενώ η ενδεικτική τιμή εισιτηρίου για Άνδρο που βλέπετε στο πρώτο βήμα διαμορφώνεται στα 15€ για την οικονομική κατηγορία και στα 26€ για τη διακεκριμένη, μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία κράτησης, θα διαπιστώσετε ότι η τελική τιμή ανέρχεται στα 13,50€ στην οικονομική κατηγορία και στα 23,40€ στη διακεκριμένη αντίστοιχα.

Προσφορά 3+1 από την Anek Lines

Ταξιδέψτε με την παρέα σας ή την οικογένεια σας σε τετράκλινη καμπίνα και πληρώστε τρία ακτοπλοϊκά εισιτήρια! Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς: Για να εξασφαλίσετε την έκπτωση θα πρέπει να ταξιδεύετε και οι τέσσερις στην ίδια καμπίνα (ενιαίος κωδικός κράτησης για όλα τα εισιτήρια). Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για την προσφορά είναι, οι δύο τουλάχιστον επιβάτες να εκδίδουν εισιτήριο σε ακέραιο ναύλο. Εφ' όσον οι υπόλοιποι επιβάτες δικαιούνται έκπτωση, δωρεάν εισιτήριο θα λάβει αυτός, ο οποίος έχει τη μεγαλύτερη έκπτωση.

Σε περίπτωση που μόνο ένας εκ των τεσσάρων συνεπιβατών δικαιούται έκπτωση, αυτός είναι που θα λάβει και το δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο. Όσον αφορά στα ακέραια εισιτήρια, ισχύει κανονικά και η έκπτωση της επιστροφής (20%) σε περίπτωση που εκδοθεί ταυτόχρονα με την αναχώρηση.

http://www.petas.gr/gr/Specialoffers.html

Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο www.neo.gr
http://www.neo.gr

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.neo.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=8542