Καλωσήλθατε στο www.neo.gr
Openstore
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site
Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Κύριε πατάτε;

 2: Ποντιακό πούλμαν

 3: Τελικός

 4: Στο Γιατρό

 5: Η σύγκρουση

 6: Πυκνοί καπνοί !

 7: Τον σκότωσα ..

 8: Με το ένα μάτι ...

 9: Ένας κρητικός στο δρόμο για την Αθήνα

 10: Ο κανίβαλος

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
robert_deniro
robert_deniro

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
756137518
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Site της εβδομάδας Site της εβδομάδας: Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης

Δημοσιεύθηκε από admin την Δευτέρα, 28 Οκτώβριος στις 00:10:00 EET

www.koinoniasos.gr


www.koinoniasos.gr

οι πολίτες που έχουν ανάγκη (άστεγοι, άνεργοι, ευπαθείς κοινωνικά ομάδες) θα μπορούν να αναζητήσουν και να δεχτούν άμεση υλική και ψυχοκοινωνική στήριξη για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες ...Δημιουργήσαμε τη σελίδα αυτή θέλοντας να αναδείξουμε την τεράστια εθνική προσπάθεια που συντελείται από το «Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης».

Το συγκεκριμένο Δίκτυο λειτουργώντας με πλήρη διαφάνεια και οργάνωση, στοχεύει μέσω ενός συνόλου ενεργειών να συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της φτώχειας σε όλη τη χώρα. Όραμα μας η δημιουργία μιας κοινωνίας όπου όλοι οι άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες, όπως ιατρική περίθαλψη, σίτιση και στέγαση, ζώντας με αξιοπρέπεια και ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας οι πολίτες που έχουν ανάγκη (άστεγοι, άνεργοι, ευπαθείς κοινωνικά ομάδες) θα μπορούν να αναζητήσουν και να δεχτούν άμεση υλική και ψυχοκοινωνική στήριξη για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στο ευρύτερο κοινό να ενημερωθεί για τον τρόπο εμπλοκής του και συνεισφοράς του στο εγχείρημα μας, τόσο σε χρόνο (προσφορά εργασίας) όσο και σε υλικά αγαθά (προσφορές είδών ένδυσης, υπόδησης, τροφίμων κλπ). Η ιστοσελίδα αυτή λειτουργεί και ως «Εκπαιδευτικό Κέντρο» για εθελοντές προσφέροντάς τους τις απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τη συμμετοχή τους σε κάποιο εθελοντικό πρόγραμμα.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι μέσω αυτής της συλλογικής δράσης θα μπορέσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε σε όλους αυτούς που χρειάζονται τη βοήθεια μας. Ευελπιστούμε ότι οι πολίτες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας αναγνωρίζοντας ότι το φαινόμενο της φτώχειας είναι καθολικό και η εξάλειψή του μπορεί να επιτευχθεί μόνο με το άθροισμα πολλών μικρών ενεργειών από όλους εμάς.

Η προσπάθεια μας

Η παρούσα οικονομική κρίση έχει οδηγήσει την Ελλάδα σε παρατεταμένη ύφεση, ωθώντας στα όρια της φτώχειας ακόμη και τις μέχρι πρότινος υγιείς οικονομικά ομάδες πληθυσμού. Προς την κατεύθυνση αυτή δημιουργήθηκε το Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης, έχοντας ως σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας σε όλη τη χώρα. Μέσω ενός συνόλου ενεργειών του Δικτύου τα άτομα που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από αυτή θα μπορούν υπό τη σωστή καθοδήγηση να υποστηριχθούν και να ενισχυθούν προκειμένου να ικανοποιήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Σκοπός του Δικτύου

 Η αντιμετώπιση της φτώχειας μέσα από μια οριζόντια δέσμη ενεργειών ψυχοκοινωνικής και υλικής υποστήριξης

Στόχοι του Δικτύου

 • Η ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ευπαθών κοινωνικά και ειδικότερα των αστέγων και των ατόμων ευρισκόμενων σε κατάσταση φτώχειας.
 • Η ευαισθητοποίηση, κινητοποίηση και ενεργοποίηση της κοινωνίας προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του φαινομένου της Φτώχειας.

Συμμετέχοντες Φορείς

Στην εθνική αυτή προσπάθεια συμμετέχουν 47 Εταιρικά Κοινωνικά Σχήματα, 66 Δήμοι, 51 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, 10 νομικά πρόσωπα ΟΤΑ, 16 φορείς του Δημοσίου Τομέα και 23 φορείς του ιδιωτικού τομέα.

Οι ΟΤΑ θα συμβάλλουν διαθέτοντας τις κατάλληλες υποδομές για να λειτουργήσουν οι Κοινωνικές Δομές , οι ΜΚΟ με τη σειρά τους θα διαθέσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και το προσωπικό και τέλος η κοινωνία θα προσφέρει χρόνο (εθελοντισμός) & υλικά αγαθά (Τρόφιμα και είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης & υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού, βιβλία, παιχνίδια, cd – dvd και άλλα χρηστικά αντικείμενα).  

Ωφελούμενοι

Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει ομάδες του πληθυσμού που έχουν πραγματική ανάγκη βάσει συγκεκριμένων αποδεικτικών στοιχείων. Αυτές οι ομάδες συγκεκριμένα είναι:

 • Άστεγοι: Θεωρούνται όλα τα άτομα που διαμένουν νόμιμα στη χώρα, τα οποία δεν διαθέτουν στέγη καθώς και αυτοί που διαθέτουν στέγη η οποία τους έχει παραχωρηθεί δωρεάν και πληροί τις βασικές υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτροδότησης. Στους αστέγους περιλαμβάνονται ιδίως αυτοί που διαβιούν στο δρόμο, σε ξενώνες, αυτοί που φιλοξενούνται από ανάγκη προσωρινά σε ιδρύματα ή άλλες κλειστές δομές, καθώς και αυτοί που διαβιούν σε ακατάλληλα καταλύματα. Για τους αστέγους δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό/δικαιολογητικό που να αποδεικνύει την κατάστασή τους. Οι άστεγοι μπορούν να εξυπηρετηθούν από όλες τις κοινωνικές δομές.
 • Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια (άποροι): Θεωρούνται τα άτομα που, βάσει κριτηρίων και σχετικών αποδεικτικών στοιχείων, βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια (π.χ. ανασφάλιστα άτομα με πολύ χαμηλό ετήσιο εισόδημα, άτομα που διαθέτουν βιβλιάριο απορίας, κλπ.). Υπάρχουν δύο κατηγορίες απόρων:
  • Άποροι ασφαλισμένοι (που διαθέτουν βιβλιάριο απορίας) οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στα Συσσίτια, στο Δημοτικό Λαχανόκηπο, στην Τράπεζα Xρόνου και στο Γραφείο Διαμεσολάβησης
  • Άποροι ανασφάλιστοι μπορούν να εξυπηρετηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο , στα Συσσίτια, στο Δημοτικό Λαχανόκηπο, στην Τράπεζα χρόνου, στο Γραφείο Διαμεσολάβησης και στο Κοινωνικό Φαρμακείο.
 • Άνεργοι: Θεωρούνται τα άτομα που διαθέτουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανέργων:
  • Άνεργοι ασφαλισμένοι (που διαθέτουν βιβλιάριο ασθενείας) που μπορούν να εξυπηρετηθούν στο Δημοτικό Λαχανόκηπο, Τράπεζα Χρόνου και Γραφείο Διαμεσολάβησης.
  • Άνεργοι ανασφάλιστοι που μπορούν να εξυπηρετηθούν στη Τράπεζα Χρόνου, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Δημοτικό Λαχανόκηπο και στο Κοινωνικό Φαρμακείο.  
Κοινωνική Δομή Άμεσα Ωφελούμενοι
Κοινωνικό Παντοπωλείο Άποροι Άστεγοι - -
Κοινωνικό Φαρμακείο Ανασφάλιστοι άποροι Άστεγοι Ανασφάλιστοι άνεργοι -
Συσσίτια Άποροι Άστεγοι - -
Δημοτικός Λαχανόκηπος Άποροι Άστεγοι Άνεργοι -
Κέντρο ημερήσιας υποδοχής αστέγων - Άστεγοι - -
Υπνωτήριο - Άστεγοι - -
Γραφείο Διαμεσολάβησης Άποροι Άστεγοι Άνεργοι Πολίτες
Τράπεζα Χρόνου Άποροι Άστεγοι Άνεργοι Πολίτες

Κοινωνικές Δομές

Οι κοινωνικές δομές που λειτουργούν διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε Δήμου που συμμετέχει στο έργο. Στις Κοινωνικές δομές θα παρέχονται άμεση υλική υποστήριξη και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε όσους πολίτες πληρούν τις προϋποθέσεις και έχουν προμηθευτεί την ειδική κάρτα απόρου από το Γραφείο Διαμεσολάβησης.

Τα είδη των Κοινωνικών Δομών που λειτουργούν είναι:

•  Γραφεία Διαμεσολάβησης
•  Κοινωνικό Παντοπωλείο
•  Ανοιχτό κέντρο ημερήσιας υποδοχής αστέγων
•  Υπνωτήριο
•  Δομή παροχής Συσσιτίων
•  Κοινωνικό φαρμακείο
•  Δημοτικός Λαχανόκηπος
•  Τράπεζα χρόνου

Σε κάθε δομή ανεξαρτήτως των συγκεκριμένων υπηρεσιών που προσφέρουν θα παρέχονται παράλληλα υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης με στόχο την ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων μέσω του Κοινωνικού Λειτουργού που θα βρίσκεται στην κάθε δομή.

Θέλετε να προσφέρετε εθελοντική εργασία?

Στο σημείο αυτό δηλώνετε τη διαθεσιμότητά σας για το είδος της εθελοντικής εργασίας που προτίθεστε να προσφέρετε και οι υπεύθυνοι των Κοινωνικών Δομών που βρίσκονται στην περιοχή σας θα έρθουν σε επαφή μαζί σας στα στοιχεία επικοινωνίας που θα καταχωρήσετε.

Ο ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκφράσουν τη επιθυμία συμμετοχής τους με δύο τρόπους:

 • είτε μέσω των Κοινωνικών Δομών όπου και θα ενημερώνονται με ποιον ακριβώς τρόπο μπορούν να προσφέρουν βοήθεια
 • είτε μέσω της Τράπεζας Χρόνου όπου θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Παραδείγματα εθελοντικής δράσης

 • Κοινωνικό Παντοπωλείο: Ενημέρωση κοινού μέσω διανομής αφισών, φυλλαδίων, ειδικών flyers. Επίσης, μπορούν να εμπλακούν στην συλλογή και την ταξινόμηση των προϊόντων στα ράφια, στη παρακολούθηση και στην οργάνωση της αποθήκης.
 • Κοινωνικό φαρμακείο: Ενημέρωση κοινού μέσω διανομής αφισών, φυλλαδίων, ειδικών flyers. Σημαντική θα είναι επίσης και η συμβολή τους στο δίκτυο συλλογής προϊόντων που θα διατίθενται στο Κοινωνικό Φαρμακείο.
 • Δημοτικός Λαχανόκηπος: Ενημέρωση κοινού μέσω διανομής αφισών, φυλλαδίων, ειδικών flyers. Επιπλέον, στη συγκεκριμένη Κοινωνική Δομή οι εθελοντές θα μπορούν να βοηθήσουν τους ωφελούμενους προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τις καλλιέργειες.
 • Ανοιχτό κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων: Ενημέρωση κοινού μέσω διανομής αφισών, φυλλαδίων, ειδικών flyers.
 • Υπνωτήρια: Ενημέρωση κοινού μέσω διανομής αφισών, φυλλαδίων, ειδικών flyers. Σημαντική θα είναι η συμβολή τους και στην προετοιμασία του χώρου και των κρεβατιών που θα υποδέχονται τους ωφελούμενους.
 • Συσσίτια: Ενημέρωση κοινού μέσω διανομής αφισών, φυλλαδίων, ειδικών flyers. Οι εθελοντές θα προσφέρουν επίσης βοήθεια στην προετοιμασία των γευμάτων και στη διανομή αυτών.

Θέλετε να προσφέρετε είδη?

Στο σημείο αυτό μπορείτε να καταχωρήσετε τις προσφορές σας και οι υπεύθυνοι των Κοινωνικών Δομών θα έρθουν σε επαφή μαζί σας (στα στοιχεία επικοινωνίας που θα καταχωρήσετε) και θα φροντίσουν να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Οι προσφορές ειδών μπορούν να γίνουν είτε μεμονωμένα από νοικοκυριά και ιδιώτες είτε μέσω μαζικών προσφορών από επιχειρήσεις και συλλογικούς φορείς.

Παραδείγματα προσφορών

 • Κοινωνικό παντοπωλείο: Τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, εξοπλισμός για την υποστήριξη της διάθεσης κατεψυγμένων προϊόντων πχ ψυγεία και καταψύκτες, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού, βιβλία, παιχνίδια, cd και άλλα χρηστικά αντικείμενα.
 • Κοινωνικό Φαρμακείο: Φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα.
 • Υπνωτήρια: Είδη ύπνου (Κουβέρτες, μαξιλάρια, στρώμα, σεντόνια κτλ)
 • Συσσίτια: Πλεονάζοντα προϊόντα από ζαχαροπλαστεία ,αρτοποιεία, εστιατόρια super markets, εργαστήρια-βιοτεχνίες παραγωγής τροφίμων, ή επίσης προϊόντα από νοικοκυριά και ιδιώτες
 • ΔημοτικόςΛαχανόκηπος: Είδη για καλλιέργεια, λιπάσματα, εργαλεία κλπ
 • Ανοιχτό κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων: Είδη προσωπικής υγιεινής,(σαπούνια, απορρυπαντικά) είδη ύπνου, φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα κλπ

 

Αθήνα


Διεύθυνση: Φερρών 16, 10434, Αθήνα
Τηλ: 210 8838550
Fax: 210 8838544

Λάρισα


Διεύθυνση: Παλαιολόγου 19, 41223, Λάρισα
Τηλ: 2410 554026, 554027
Fax: 2410 554028

 

... 
Σχετικοί Σύνδεσμοι
· Αναζήτηση στο θέμα: Site της εβδομάδας
· Αναζήτηση σε όλα τα άρθρα


Το πιο δημοφιλές άρθρο στο θέμα Site της εβδομάδας:
4fun.gr - Το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό fun room του Ελληνικού internet


Αξιολόγηση άρθρου
Μέσος όρος βαθμολογίας: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Παρακαλώ αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να βαθμολογήσετε αυτό το άρθρο:

Εξαιρετικό
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό


Επιλογές

 Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου


 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 12
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 269
Μέλη: 0
Σύνολο: 269

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 332

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3598635
Ψήφοι: 11322

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25915

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 24032

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22937

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21398

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19243

·  - Fish Money
Προβολές: 19206

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18844

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18612

·  - Mahjongg Artifact 2
Προβολές: 18392

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 17959


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.34 Δευτερόλεπτα