Καλωσήλθατε στο www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site
Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Κύριε πατάτε;

 2: Ποντιακό πούλμαν

 3: Τελικός

 4: Στο Γιατρό

 5: Η σύγκρουση

 6: Πυκνοί καπνοί !

 7: Τον σκότωσα ..

 8: Με το ένα μάτι ...

 9: Ένας κρητικός στο δρόμο για την Αθήνα

 10: Ο κανίβαλος

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
IONAS-36
IONAS-36

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
756137545
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Site της εβδομάδας Site της εβδομάδας: Η Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας

Δημοσιεύθηκε από admin την Δευτέρα, 14 Οκτώβριος στις 01:10:00 EEST

www.grpalliative.gr


www.grpalliative.gr

ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα πρωτοπόρων αναισθησιολόγων με εξειδίκευση στην Αλγολογία και σήμερα αριθμεί περισσότερα από 400 μέλη.
Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, κυρίως όμως εξειδικευμένοι στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου, νοσηλευτές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, φυσιοθεραπευτές, εθελοντές ...Η εταιρεία μας είναι μέλος της Ευρωπαικής Εταιρείας Παρηγορικής Αγωγής -φροντίδας – (EAPC) και μέλος της ομάδας εργασίας Παρηγορικής Φροντίδας Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (ECEPT).

Στόχοι και προσανατολισμοί της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. είναι:

 • Ανακούφιση του Χρόνιου Πόνου και του Πόνου των Καρκινοπαθών και των συνοδών βασανιστικών συμπτωμάτων με στόχο την Ποιότητα Ζωής και την Αξιοπρεπή Διαβιωση, στηριζοντας συγχρόνως και τις Ψυχολογικές, Κοινωνικές και Πνευματικές ανάγκες των Ασθενών
 • Κατ’Οικον Νοσηλεία με Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα
 • Ψυχολογική Υποστήριξη ασθενών τελικού σταδίου και των συγγενών και φροντιστών τους, τοσο στο Νοσοκομείο όσο και στο Σπίτι
 • να αποτελεί σημείο επιστημονικής αναφοράς με την προβολή «Κατευθυντήριων Οδηγιών» σχετικών με τη διάγνωση και αντιμετώπιση του πόνου και των λοιπών συμπτωμάτων.
 • να προάγει την εκπαίδευση και εξειδίκευση επιστημόνων υγείας (γιατρών, νοσηλευτών κ.ά.) καθώς και την ενημέρωση ασθενών, φροντιστών και κοινού.
 • να προβάλει τις θέσεις της και να προσφέρει σύγχρονη ενημέρωση μέσω του περιοδικού που εκδίδει, με τίτλο «Παρηγορική Φροντίδα».
 • να προάγει κάθε μορφή εθελοντισμού.
 • να αγωνίζεται για τη θεσμοθέτηση των κέντρων πόνου και παρηγορικής αγωγής στα νοσοκομεία, για την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης του 1992 για κατ’οίκον νοσηλεία στους οργανισμούς των νοσοκομείων, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στα νοσοκομεία για στελέχωση των κέντρων πόνου και παρηγορικής φροντίδας, για νοσοκομειακές κλίνες για αντιμετώπιση των ημερήσιων αναγκών των ασθενών τελικού σταδίου κ.ά.
 • να αγωνίζεται για την αλλαγή της αναχρονιστικής συνταγογράφησης ναρκωτικών και διάθεσης στο εμπόριο όλων των σύγχρονων σκευασμάτων οπιοειδών.

 

Για να επιτύχουμε τους στόχους μας, συνεργαζόμαστε με πολλές άλλες ελληνικές και διεθνείς επιστημονικές εταιρείες, όπως, με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παρηγορικής Αγωγής (EAPC), την Ευρωπαική Εταιρεία Συνομοσπονδιών Πόνου (ΕFIC), το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πόνου (WIP), την Eλληνική Εταιρεία Αλγολογίας, τηv Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία κά. Συμμετέχουμε επίσης σε ερευνητικά ευρωπαϊκά προγράμματα (Prisma, AtomProject κά), καθώς και σε ελληνικές επιτροπές και προγράμματα μελέτης και καταγραφής (π.χ. Σχέδιο Δράσης κατά του Καρκίνου).

Η αναγκαιότητα ύπαρξης της Εταιρίας μας προέκυψε από το γεγονός ότι και στη χώρα μας, όπως και παγκόσμια, και τηρουμένων των αναλογιών, μεγάλος αριθμός ατόμων υποφέρει από χρόνιο πόνο (πόνο που διαρκεί πάνω από 3-6 μήνες), καρκινικής ή μη αιτιολογίας, καθώς και από μια σειρά από βασανιστικά για τη ζωή του συμπτώματα (έμετος, καχεξία, ανορεξία κλπ). Πάσχει επίσης η πνευματική και ψυχική τους συνιστώσα, αν λάβουμε υπ’όψιν μας ότι κάθε άτομο αποτελεί μια πολυδιάστατη οντότητα.

Πιο συγκεκριμένα, παγκόσμια αναφέρεται ότι 6 εκ. ασθενείς παρουσιάζουν κάθε χρόνο καρκίνο και 4,3 εκ. πεθαίνουν από τη νόσο. Στη χώρα μας καταγράφονται 20.000 – 25.000 θάνατοι ετησίως. Ο καρκίνος αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου μετά τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Ο πόνος αποτελεί το πρώτο σύμπτωμα σε ποσοστό 20 – 50% των ασθενών αρχικού σταδίου, 50-70% των ασθενών υπό θεραπεία, ενώ το 60 – 84% των ασθενών με προχωρημένη νόσο ή νόσο τελικού σταδίου υποφέρουν από σύνδρομα χρόνιου πόνου οφειλόμενα στη νόσο, την εξέλιξή της, τη θεραπεία ή ακόμη και την υποθεραπεία.

Ο πόνος επιδρά καθοριστικά στην ποιότητα ζωής των καρκινοπαθών, των οποίων σήμερα το προσδόκιμο επιβίωσης παρατείνεται λόγω εξέλιξης στο πεδίο της αντινεοπλασματικής θεραπείας. Παράλληλα, κάθε χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από χρόνιο πόνο μη καρκινικής αιτιολογίας, όπως είναι ο πόνος μέσης, οι μυοσκελετικοί πόνοι, ο νευροπαθητικός πόνος, οφειλόμενος σε έρπητα ζωστήρα ή διαβήτη, η κεφαλαλγία κά.

Καρκινοπαθείς ασθενείς αλλά και ασθενείς με χρόνια νοσήματα όπως η νόσος Αλτσχάιμερ, η σκλήρυνση κατά πλάκας, τα εγκεφαλικά επεισόδια,η καρδιακή και νεφρική ανεπάρκεια, η ινομυαλγία κ.ά. παρακολουθούνται στα Ιατρεία Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας, σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς. Εκεί, εκτός της φαρμακευτικής αντιμετώπισης, εφαρμόζονται ειδικές παρεμβατικές τεχνικές, όπως διηθήσεις, ενδαρθρικές εγχύσεις, αποκλεισμοί πλεγμάτων και νεύρων, επισκληρίδιοι αποκλεισμοί, τοποθετήσεις πλήρως εμφυτευμένων συστημάτων νωτιαίας αναλγησίας, τοποθετήσεις μόνιμων επισκληριδίων καθετήρων, εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων, κεντρική και περιφερική διέγερση. Επίσης συχνά εφαρμόζονται επικουρικά εναλλακτικές θεραπείες όπως βελονισμός, σιάτσου, μουσικοθεραπεία, ρεφλεξοθεραπεία κ.ά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι ασθενείς με καρκίνο και χρόνια νοσήματα ότι, από το 1986 η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) αποφάσισε πως πρέπει να αντιμετωπίζονται στα ειδικά Κέντρα Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας. Απαιτείται ολιστική αντιμετώπιση, δηλαδή όχι μόνο αντιμετώπιση του πόνου τους αλλά και των συνοδών συμπτωμάτων με στόχο την υποστήριξη της ποιότητας ζωής τους.

Οι ασθενείς θα πρέπει να τυγχάνουν φροντίδας από ειδικό αλγολόγο, ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό, φυσιοθεραπευτή, νοσηλευτή, στην προσπάθεια της ολιστικής προσέγγισης καθώς και από γιατρούς συναφών ειδικοτήτων.

Σημαντική επίσης παράμετρος είναι η εξασφάλιση ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο ή χρόνιο νόσημα, όποιας αιτιολογίας. Ανατρέχοντας στη διεθνή βιβλιογραφία διαπιστώνουμε την ύπαρξη μεγάλου αριθμού άρθρων και μελετών με θέμα την ποιότητα ζωής, ενώ η οργάνωση δομών σχετικών με την ανακούφιση του πόνου και την παροχή παρηγορικής φροντίδας και η ενσωμάτωσή τους στο σύστημα υγείας, προσφέρει και οικονομικό όφελος για την κοινωνία.

Στην Ελλάδα, από το 1986 που η ΠΟΥ διακήρυξε ότι οι ασθενείς με χρόνιο πόνο και οι ασθενείς τελικού σταδίου πρέπει να αντιμετωπίζονται σε εξειδικευμένα κέντρα (Ιατρεία Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας) και από πολυδύναμη ομάδα, τα βήματα που έγιναν μπορούμε να τα αξιολογήσουμε ως ελάχιστα. Πιο συγκεκριμένα, αναγνωρίστηκε νομοθετικά η παρηγορική και ανακουφιστική φροντίδα με τον νέο κώδικα ιατρικής δεοντολογίας (Νόμος 3418/2005), δημοσιεύτηκε υπουργική απόφαση (ΔΥ 8/13/οικ.89126/17-8-07) περί δημιουργίας ξενώνων παρηγορικής φροντίδας και υπουργική απόφαση (Υμα/οικ 162017/19-12-07) με την οποία για πρώτη φορά θεσμοθετείται στην χώρα μας πλαίσιο για την οργάνωση και λειτουργία μονάδων ανακούφισης χρόνιου πόνου. Επίσης ανακοινώθηκε το 1ο Σχέδιο Δράσης κατά του Καρκίνου (2008-2012) και το 2ο Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο (2012-2014).

Όλα όμως παραμένουν σε θεωρητικό επίπεδο, αν λάβουμε υπ’όψιν μας ότι τα Ιατρεία Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί στους οργανισμούς των κρατικών νοσοκομείων, δεν υπάρχουν δομές Ξενώνα & Κατ’ Οίκον Νοσηλείας στα αντικαρκινικά τουλάχιστον νοσοκομεία της χώρας, και όπου υπάρχουν, υπολειτουργούν.

Ωστόσο, το ΔΣ της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. και τα μέλη της πάντα θα αγωνίζονται στο πλευρό του Έλληνα ασθενούς και πιστεύουμε ότι η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. θα αποτελεί ένα παράθυρο επιστημονικής γνώσης και συμβουλών για τον Έλληνα γιατρό, τον Έλληνα ασθενή και το περιβάλλον του.

Τι είναι η Παρηγορική Φροντίδα

ti_einai_parigoritiki_frontida

Παρηγορική Φροντίδα (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας 2002): Είναι μια προσέγγιση που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ασθενών και της οικογένειάς τους που υποφέρουν από νοσήματα πτωχής πρόγνωσης ή προοδευτικά επιδεινούμενα, μέσω της πρόληψης, εκτίμησης και αντιμετώπισης του πόνου και των λοιπών συνοδών συμπτωμάτων, καθώς και των ψυχολογικών, κοινωνικών και πνευματικών αναγκών τους

ti_einai_parigoritiki_frontida

Τηλ. 2106457878
info@grpalliative.gr

... 
Σχετικοί Σύνδεσμοι
· Αναζήτηση στο θέμα: Site της εβδομάδας
· Αναζήτηση σε όλα τα άρθρα


Το πιο δημοφιλές άρθρο στο θέμα Site της εβδομάδας:
4fun.gr - Το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό fun room του Ελληνικού internet


Αξιολόγηση άρθρου
Μέσος όρος βαθμολογίας: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Παρακαλώ αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να βαθμολογήσετε αυτό το άρθρο:

Εξαιρετικό
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό


Επιλογές

 Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου


 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 12
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 272
Μέλη: 0
Σύνολο: 272

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 332

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3598635
Ψήφοι: 11322

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25915

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 24032

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22937

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21398

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19243

·  - Fish Money
Προβολές: 19206

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18844

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18612

·  - Mahjongg Artifact 2
Προβολές: 18392

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 17959


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.30 Δευτερόλεπτα