Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Site της εβδομάδας


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet


Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Αδικος κόπος

 2: Ο Τοτός και τα Αγγλικά

 3: 63 χρονών και έγκυος!

 4: Αδιάβαστος...

 5: Το κρητικό κομπιουτεράκι

 6: Ο χαζός στρατιώτης!!!

 7: Είναι ελεύθερος;

 8: Οι δυο κοτες!!

 9: Το gong

 10: Το σαφάρι και ο πόντιος


Δημοφιλή

 1: Κύριε πατάτε;

 2: Ποντιακό πούλμαν

 3: Τελικός

 4: Στο Γιατρό

 5: Η σύγκρουση

 6: Πυκνοί καπνοί !

 7: Τον σκότωσα ..

 8: Με το ένα μάτι ...

 9: Ένας κρητικός στο δρόμο για την Αθήνα

 10: Ο κανίβαλος

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
orfeas11
orfeas11

Τελευταίες 10 Αγγελίες
Δεν υπάρχουν θέματα αυτήν την στιγμή στο τμήμα.

Τελευταία 10 άρθρα
· Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην ΕΤ1
· Belle Amie
· «Το Σπίτι της Έμμας» - από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στο Mega
· «Smart Face»: πρεμιέρα Σάββατο 16 Νοεμβρίου
· GIVENCHY - ONDULATIONS PRECIEUSES
· Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
· «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013»
· Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Ανδρέας Λεντάκης»
· Χριστουγεννιάτικο Παζάρι «Φίλοι του Παιδιού»
· «The Christmas Factory» - Ένα νέο παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας!

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
756138448
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Site της εβδομάδας Site της εβδομάδας: Παιδιά Εν Δράσει

Δημοσιεύθηκε από admin την Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος στις 01:10:00 EEST

www.kidsinaction.gr


www.kidsinaction.gr

Τα «Παιδιά Εν Δράσει» είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2003 από νέους και νέες της Θεσσαλονίκης.
Τα μέλη της οργάνωσης ασχολούνται κυρίως με τις τέχνες και την έκφραση. ...Οι κατηγορίες που δραστηριοποιούνται είναι κυρίως τέσσερις: νέοι, παιδιά, αστικό τοπίο & τέχνες. http://www.kidsinaction.gr/images/stories/RADIOsite.png

Παιδιά

H ομάδα οργανώνει ψυχαγωγικές παραστάσεις σε παιδιά από μη προνομιούχο περιβάλλον (οικονομικό, κοινωνικό, γεωγραφικό, πολιτισμικό). Οι παραστάσεις δίνονται εθελοντικά από κλόουν, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, μίμους, χορευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα η ομάδα γράφει και εκδίδει παιδικά παραμύθια και μουσική, τα οποία και μοιράζει δωρεάν μετά τις παραστάσεις.

 Νέοι

H ομάδα προωθεί και συντονίζει προγράμματα εθελοντισμού σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Συνεργάζεται στενά με το Ινστιτούτο Νεολαίας και με ΜΚΟ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Υπερασπίζεται και προωθεί την αξία της μη τυπικής μάθησης στην κοινωνία.

Αστικό τοπίο

Η ομάδα δραστηριοποιείται σε ζητήματα που αφορούν άμεσα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης, την διεκδίκηση των ελευθέρων δημόσιων χώρων και την αξιοποίηση τους. Οργανώνει φεστιβάλ δρόμου, δράσεις σε πάρκα, πλατείες, πεζοδρόμια και εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα. Συμμετέχει και συνδιοργανώνει δράσεις με παρόμοιες ομάδες και συλλογικότητες

Τέχνες

Η ομάδα οργανώνει δράσεις που ως στόχο έχουν την προώθηση μη διαδεδομένων μορφών τέχνης και έκφρασης όπως το θέατρο δρόμου, το τσίρκο, η φωτογραφία, ο χορός. 

http://www.kidsinaction.gr/images/stories/slideshow/24.jpg

Ιστορία
Το 2001 μια παρέα φίλων που συναντόντιουσαν τα καλοκαίρια σε παιδικές κατασκηνώσεις αποφάσισαν να βρίσκονται μαζί και τον χειμώνα οργανώνοντας ψυχαγωγικές παραστάσεις για παιδιά στην Θεσσαλονίκη. Η ομάδα αυτή αποτελούνταν από νέους καλλιτέχνες όπως ηθοποιούς, μουσικούς, κλόουν, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους  ψυχαγωγούς και εμψυχωτές. Οι παραστάσεις αρχικά δινόταν σε ορφανοτροφεία και νοσοκομεία της πόλης.
 
Γρήγορα η ομάδα απόκτησε φήμη και οι ζήτηση για παραστάσεις πολλαπλασιάστηκαν και επεκτάθηκαν και εκτός πόλης. Το 2003 η δράση της ομάδας μεγάλωσε υπερβολικά ενώ παράλληλα ήρθαν οι πρώτες προσκλήσεις για παραστάσεις στο εξωτερικό. Ήταν εκείνη η στιγμή που η ομάδα αποφάσισε να δημιουργήσει την ΜΚΟ Παιδιά εν Δράσει. Μέχρι τώρα η ομάδα έχει πραγματοποιήσει πάνω από 650 εθελοντικές ψυχαγωγικές παραστάσεις ανά την Ελλάδα με πολλές και ποικίλες εκδόσεις (παιδικά παραμύθια, παιδική μουσική κα). Αστικό τοπίο

Παράλληλα η ομάδα συμμετείχε σε προγράμματα κινητικότητας νέων οργανώνοντας με επιτυχία εκπαιδευτικά σεμινάρια, συναντήσεις και ανταλλαγές νέων, ημερίδες, διαλέξεις, μελέτες και εργαστήρια για την προώθηση της μη τυπικής μάθησης  με συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη.

Ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα των Παιδιών Εν Δράσει σε διεθνές επίπεδο είναι το CREATIVITY, μια ετήσια καλλιτεχνική συνάντηση νέων από όλον τον κόσμο με σκοπό την ελεύθερη έκφραση και την προώθηση μη διαδοδομένων μορφών τέχνης. (www.creativity.gr).

Από το 2003 μέχρι και σήμερα νέα μέλη μπήκαν στην οργάνωση και η ομάδα απόκτησε μια τεράστια δυναμική σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία. Η ομάδα αυτή τη στιγμή αριθμούν περίπου 60 ενεργά μέλη. Τα Παιδιά Εν Δράσει θεωρούνται από τις πιο δυναμικές κολεκτίβες νέων καλλιτεχνών με πολλές και διαφορετικές δράσεις σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
 
Όραμα

Ονειρευόμαστε:

μια νεολαία δυναμική, τολμηρή και πεισματάρα, η οποία οραματίζεται, αναζητά και δεν σταματά ποτέ να διεκδικεί...

μια πόλη φιλόξενη, ζωντανή, δημιουργική, που δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους της για έξέλιξη και ανάπτυξη, μια πόλη με χαρακτήρα , προοπτική και όραμα...

μια κοινωνία πολυπολιτισμική, ελεύθερη, μια κοινωνία με ιδανικά, αξίες και ηθική...

ανθρώπους ευτυχισμένους, χαρούμενους και αποφασιστικούς...με γνώση, λογική και συναισθήματα σε πλήρη αρμονία...


  • Η ενεργός συμμετοχή των νέων στην καθημερινή εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής  τους.
  • Η προώθηση και η αναγνώριση της αξίας της μη τυπικής μάθησης.
  • Η προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της ειρηνικής συνύπαρξης των ανθρώπων.
  • Η διάδοση εναλλακτικών μορφών τέχνης (τσίρκο, θέατρο δρόμου).
  • Η συμβολή στην διαμόρφωση στρατηγικής για τις πολιτικές νεολαίας στην Ελλάδα.
για τα παιδιά

Τα Παιδιά Εν Δράσει σχεδιάζουν και υλοποιούν ψυχαγωγικές παραστάσεις για παιδιά με κλόουν, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, μαριονέτες, θέατρο δρόμου κ.α

Οι παραστάσεις δίνονται εθελοντικά για παιδιά με λιγότερες ευκαιρίες, λόγω γεωγραφικών, οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών συνθηκών. Μέχρι τώρα έχουμε ήδη  πραγματοποιήσει πάνω από 400 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα (σε μικρά χωριά, ορφανοτροφεία, σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες, νοσοκομεία, ιδρύματα, κέντρα μεταναστών κ.λπ.). Παραστάσεις έχουν δοθεί και σε φεστιβάλ ανά την Ευρώπη ύστερα από πρόσκληση αντίστοιχων ομαδων.

Μέλη επίσης της ομάδας συγγράφουν και εικονογραφούν παραμύθια τα οποία και διανέμουν δωρεάν μετά από τις παραστάσεις. Συνθέτουν μουσική για παιδιά, κατασκευάζουν κούκλες κουκλοθεάτρου και ανεβάζουν παραστάσεις με μαριονέτες, οργανώνουν εργαστήρια για την εκμάθηση τεχνικών τσίρκο και θεάτρου δρόμου.

Επίσης οργανώνουν και συμβουλεύουν καλοκαιρινές παιδικές κατασκηνωσεις ως προς την μεθοδολογία των καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.


για τους νέους

 

Τα "Παιδιά Εν Δράσει» μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων προσπαθούν να φέρουν σε επαφή, να εμπνεύσουν και να δώσουν κίνητρα στους νέους για την ανάληψη δράσης και συμμετοχής.Φεστιβάλ, συναυλίες, θέατρο δρόμου, εκθέσεις, παραστάσεις, οργανώνονται και πραγματοποιούνται σε κεντρικές πλατείες και δρόμους της πόλης μας.Μέλη των παιδιών Εν Δράσει έχουν ήδη συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ (μουσική, θέατρο) σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη.Ακόμα η ομάδα πληροφορεί, ενθαρρύνει και προετοιμάζει νέους να συμμετάσχουν σε προγράμματα εθελοντισμού στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο.

Συγκεκριμένα:

-Οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και προγράμματα κατάρτισης σε τοπικό και εθνικό επίπεδο με βάση τη μη τυπική εκπαίδευση και τη μάθηση μέσα από την πράξη, χρησιμοποιώντας ως εργαλεία μάθησης τη μη λεκτική επικοινωνία και τις εναλλακτικές μορφές τέχνης όπως το τσίρκο.

-Συμμετέχει σε αντιρατσιστικά φεστιβάλ.

-Προωθεί την ιδέα του εθελοντισμού μέσα από πληθώρα δραστηριοτήτων

- Οργανώνει συναντήσεις νέων από όλη την Ευρώπη

-Αποστέλει και υποστηρίζει εθελοντές που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα «Εθελοντική Υπηρεσία» του προγράμματος Νεολαία διαχειριζόμενο και χρηματοδοτούμενο από το Ινστιτούτο Νεολαίας.

 (Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα «Νεολαία σε δράση, παρακαλώ επισκεφτείτε: http://ec.europa.eu/youth/yia/index_en.html)


στην πόλη

Τα Παιδιά Εν Δράσει ζουν, κινούνται και δραστηριοποιούνται κυρίως στην Θεσσαλονίκη. Στην πόλη αυτή έχοντας αναπτύξει ποικίλες συνεργασίες με φορείς, κινήσεις πολιτών και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις, προσπαθούν μέσα από την καθημερινή τριβή με τα προβλήματα της πόλης να προτείνουν λύσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Οι πρωτοβουλίες που παίρνουμε αναφέρονται κυρίως στους ελεύθερους δημόσιους χώρους, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη και αξιοποίηση των πάρκων, την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου, την ελεύθερη έκφραση των νέων. Πιο συγκεκριμένα:

· Φεστιβάλ δρόμου που στήνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε πλατείες, πάρκα και δρόμους της Θεσσαλονίκης.

· Δράσεις σε πάρκα της πόλης με σκοπό την ανάδειξη τους

· Συμμετοχή σε ποδηλατοδρομίες, ποδηλατοβόλτες και δράσεις γενικότερα που αφορούν την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης .

· Καλλιτεχνικά φεστιβάλ που δίνουν την δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να εκφραστούν και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο κόσμο.

· Μέσα από τον καινούργιο τους πολυχώρο πολιτισμού Block 33, δίνουν την ευκαιρία σε νέους μουσικούς και παραγωγούς της πόλης να προβάλλουν τις μουσικές τους.στην Ευρώπη

Τα Παιδιά Εν Δράσει από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκαν είχαν διάθεση και πνεύμα "ευρωπαϊκό". Συντονίζουν εδώ και πολλά χρόνια δράσεις που σχετίζονται με την προώθηση της κινητικότητας των νέων, την ανταλλαγή εμπειριών, την συμμετοχή σε δίκτυα με κοινούς σκοπούς, την ανάδειξη της αξίας της μη τυπικής μάθησης, την δημιουργία ισχυρών δεσμών με άλλες Μη Κυβερνητικές οργανώσεις του κόσμου, την συνεχόμενη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει η οργάνωση στους νέους της Ελλάδας.

Η οργάνωση συνεργάζεται πολλά χρόνια με την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ινστιτούτο Νεολαίας σε προγράμματα εθελοντισμού και νεολαίας, οργανώνει συναντήσεις νέων, εκπαιδευτικά σεμινάρια και διαλέξεις, φιλοξενεί ξένους εθελοντές στην Ελλάδα και προετοιμάζει και στέλνει Έλληνες εθελοντές στο εξωτερικό.

Παράλληλα συμμετέχει στην διοικητική δομή του δικτύου (Global-inks) προωθώντας τη συνεργασία των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής.


Παιδιά Εν Δράσει

Μη Κυβερνητική Οργάνωση

26ης Οκτωβρίου 33 - Θεσσαλονίκη - 54627 - Ελλάδα

info@kidsinaction.gr - (+30) 2310 55 26 55

... 
Σχετικοί Σύνδεσμοι
· Αναζήτηση στο θέμα: Site της εβδομάδας
· Αναζήτηση σε όλα τα άρθρα


Το πιο δημοφιλές άρθρο στο θέμα Site της εβδομάδας:
4fun.gr - Το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό fun room του Ελληνικού internet


Αξιολόγηση άρθρου
Μέσος όρος βαθμολογίας: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Παρακαλώ αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να βαθμολογήσετε αυτό το άρθρο:

Εξαιρετικό
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό


Επιλογές

 Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου


 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 12
Σύνολο Μελών: 30,244
Νεότερο μέλος: AlanMaya4858

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 6,294
Μέλη: 93
Σύνολο: 6,387

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 283
Μέλη: 0
Σύνολο: 283

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Επιλεγμένα site
Στοίχημα
chat
Openstore
Bioport
Κατάλογος Ιστοσελίδων | WebFly
Ελληνικές Ιστοσελίδες

Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-11-09 16:26:50


* 2013-11-08 13:28:06


* 2013-11-08 13:12:25


* 2013-11-08 13:10:10


* 2013-11-08 13:07:30


* 2013-11-08 13:06:36


* 2013-11-08 12:33:26


* 2013-11-08 12:30:26


* 2013-11-08 12:17:57


* 2013-11-08 12:13:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Έχετε αμελήσει την ατομική σας περιποίηση λόγω κρίσης;

Όχι
λίγο
πολύ
ΕντελώςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 332

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαιΒαλένθια Διγενή - Αγκάλιασε ΜεDESPINA VANDI - ΑγάπηΜελίνα Ασλανίδου - Καλοκαίρι αγκαλιά μουΤΝS Ft. Ελευθερία Ελευθερίου - Πες πως με θέςVegas & Μύρωνας Στρατής -΄Εχεις τον τρόποAlex Leon feat. Demy. Epsilon - The SunΣάκης Ρουβάς-Μια χαρά να περνάς"Ελένη Φουρέϊρα "Ραντεβού στην παραλία - Conga"΄Ελενα Παπαρίζου-Save My DesireΠληροφορίες:
Video: 2441
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3598638
Ψήφοι: 11322

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...


Προηγούμενα άρθρα
Σάββατο, 09 Νοέμβριος
· Θεατρικός Νοέμβρης στο ΔΙΟΝΥΣΟ
Παρασκευή, 08 Νοέμβριος
· Gravity
· Night: Το μυστηριώδες άρωμα της Victoria’s Secret
Πέμπτη, 07 Νοέμβριος
· Boardwalk Empire σε ΠΡΩΤΗ προβολή το Νοέμβριο στον ΣΚΑΪ!
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος
· 11 τοξικές ουσίες που απειλούν την υγεία μας
· Η Γερμανού ξανάρχεται .. πιο απρόβλεπτη από ποτέ!
Τρίτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV
Δευτέρα, 04 Νοέμβριος
· Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια
· Πυτζάμες Minerva Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 - 2014
Κυριακή, 03 Νοέμβριος
· Το «Breaking Bad» επιστρέφει στο Mega

Παλαιότερα Αρθρα

Καταχωρήσεις


Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Σωστή επιβράβευση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 07-11-2013 ώρα: 16:37:09

Μέγα σκάνδαλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 06-11-2013 ώρα: 17:36:08

Η συνέχιση του αλβανικού αλυτρωτισμού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 05-11-2013 ώρα: 17:26:55

Περίεργη πληρωμή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 04-11-2013 ώρα: 17:47:18

Τυχερός θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 03-11-2013 ώρα: 12:42:05

`Υπουλο παιγνίδι των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 03-11-2013 ώρα: 12:32:55

Η γελοποιήση κάποιων ηθοποιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 02-11-2013 ώρα: 12:16:41

Τούρκικο αίτημα στη Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 01-11-2013 ώρα: 18:30:04

Νίκη ρουτίνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-10-2013 ώρα: 17:25:11

Η εξαθλίωση του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 31-10-2013 ώρα: 17:19:07

Νέα πρόταση από την Γαλλίια για το Μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 30-10-2013 ώρα: 16:36:33

Η υπόθεση με το πετρέλαιο θέρμανσης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 29-10-2013 ώρα: 16:23:38

Λούκας ο Αστέρας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-10-2013 ώρα: 17:54:24

Μεγαλειώδεις στιγμές
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 28-10-2013 ώρα: 17:46:24

Εύλογη απορία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 27-10-2013 ώρα: 12:03:58

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 27-10-2013 ώρα: 11:58:45

Το μήνυμα του Αγίου Δημητρίου
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 26-10-2013 ώρα: 17:40:40

Νίκη θρίλερ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 25-10-2013 ώρα: 18:34:29

Αλαλούμ στην Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 25-10-2013 ώρα: 18:24:26

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Γκρουέφσκι
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-10-2013 ώρα: 16:26:33


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 25915

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 24032

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 22937

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 21398

·  - Uphill Rush
Προβολές: 19243

·  - Fish Money
Προβολές: 19206

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 18844

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 18612

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 18392

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 17959


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: kataskevastiki-ananias.gr
· 2: Χρυσάνθη Ανδρόνογλου - Ψυχολόγος, αναπτυξιακή νευροψυχολόγος
· 3: TECHLAB and PARTNERS-Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρία
· 4: Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής - Lovecooking.gr
· 5: Δίαυλος Real Estate
· 6: ΚΛΙΜΑΔΟΜΗ
· 7: greececarrentals.net
· 8: VATIKA NEWS
· 9: NOTOS NEWS
· 10: 007 PC Service - Επισκευές Desktop και Laptop στην Κηφισιά. Web Design, SEO.

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2013 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.29 Δευτερόλεπτα